Showbyznys

29. ledna 2024 13:05

Josef Šťastna

Bejr si o diskvalifikaci zkušeně řekl. Proč nechtěl se Soukupem boxovat, naznačil Grznár

Aleš Bejr a Jaromír Soukup v Clash of the Stars

Po galavečeru Clash of the Stars zůstala mezi některými fanoušky pachuť z toho, co viděli. Hodně je zklamal poslední zápas programu mezi podnikatelem Jaromírem Soukupem a youtuberem Alešem Bejrem.

Fanoušci byli natěšení, že budou moci zkontrolovat, zda Jaromír Soukup nezapomněl své boxerské umění. Také se čekalo, jak se na zápas připravil Aleš Bejr. Na začátku přípravy byl mírným favoritem sázkařů Soukup, v sobotu se ale už počítalo s tím, že průběh zápasu bude mít v režii šestačtyřicetiletý Bejr.

Diváci bohužel žádný sportovní výkon ale neviděli. Stalo se to, co někteří tvrdili v zákulisí, že Bejr se nechá hned v prvním kole diskvalifikovat. Nutno uznat, že od první vteřiny klání šel Bejr důsledně po tom, aby ho rozhodčí z klece brzy vyhodil.

Toto opravdu nebyl výkon, za který by Soukup mohl být na sebe hrdý. Výhra mu spadla do klína jen kvůli tomu, že Aleš Bejr vůbec neměl zájem boxovat.

„Mě nezajímá Soukup, mě nezajímá žádný Barrandov. Vždyť já ty jeho rány ani necítil, to bylo jak od ženské. Mě zajímá jen Lesíček,“ uvedl Bejr pro CNN Prima News s tím, že zápas se Soukupem ho vůbec nezajímal, že jediný soupeř, který ho láká, je Tomáš Linh Le Sy. To jsou zajímavá slova, protože Bejr tím potvrdil, že se Soukupem vůbec boxovat nechtěl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Šok v Clash of the Stars: Jaromír Soukup je vítězem, Bejr byl diskvalifikovaný

O tom, že utkání bylo hodně podivné, je přesvědčený také kulturista Filip Grznár. Ten si všiml, že Bejr od začátku dělal v kleci všechno pro rychlou diskvalifikaci. „Když jsem šel s Bejrem já v MMA, a to před dvěma lety, boxoval normálně. Tohle bylo tedy úplně mimo. Mám pochybnosti, že ze strany Bejra nechat se diskvalifikovat a nezvítězit byla jiná motivace. Lze si tam dosadit cokoliv. Třeba se chtěl zviditelnit, třeba neměl natrénováno, cokoliv. Stále jsem totiž přesvědčen, že kdyby boxoval normálně, tak Soukupa pošle k zemi,“ vysvětlil pro ŽivotvČesku.cz Grznár, který na konci roku 2022 porazil Bejra v souboji MMA. Grznár je přesvědčený, že Bejr boxovat umí. Když chce...

„Samozřejmě, že z toho zápasu lidi byli zklamaní. I já osobně. Byla to ostuda. Podle mě Bejr marketingově fungoval dobře, ale tohle šlo za čáru, což poškozuje hlavně organizaci, která zápasy pořádá. Je to velká škoda. Všichni se těšili na dobrý zápas,“ dodal Grznár, kterého Bejrovo pohrdání fanoušky hodně zklamalo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také