Virály

23. června 2023 12:57

redakce Prima Lajk

Bude z Red Face propadák roku? Bizarnímu turnaji na poslední chvíli odpadají zápasníci, zájem klesá

Mělo se jednat o šílenou fackovací akci, v níž si budou rozdávat pohlavky celebrity. Místo toho ale nakonec dostaneme podivnou konkurenci Clash of the Stars, o níž se dny před prvním galavečerem prakticky nemluví.

Ještě před pár měsíci to vypadalo, že se z Red Face vyklube organizace, s níž budeme muset na poli zápasnických šíleností počítat. Nová akce měla původně ukázat v Česku první fackovací zápasy a lákala zejména na duel mezi Zdeňkem Godlou a Pavlem Novotným. Jenže se objevily údajné problémy s legislativou, která u nás fackovanou nepovoluje, a tak z původní akce sešlo a celý koncept se musel překopat. A nová verze, která se svého slavnostního galavečera má dočkat již tuto sobotu 24. června, příliš lidí zatím nenadchla.

Nová verze

Nový koncept je v podstatě klonem Clash of the Stars, tedy sbírkou MMA zápasů internetových celebrit. Jen to celé na diváky působí mnohem méně atraktivněji než slavnější konkurent. Jména zápasníků v čele s pornohercem Robertem Rosenbergem, crossfittovým influencerem Tomášem Chlupem či reality show hvězdičkami Adamem Raiterem či Kryštofem Novákem moc nadšení nevzbudila.

Nejvíce pozornosti tak bude upřeno na plácání přes zadek mezi OnlyFans modelkami Kafuu a Peťulkou a slušným bizárem bude nejspíš bitka v telefonní budce mezi Kolesem a Max Greenem… a to je bohužel všechno. Akce se musela přesunout z původního O2 Universa do menší Unyp Areny a už několik týdnů se množí internetem spekulace, že o akci není mezi diváky zájem a organizátoři budou mít problém areál zaplnit.

Špatná propagace

Ani jejich propagace na Instagramu zatím není příliš výrazná. Zatímco příspěvky od Clash of the Stars mají vždy deseti tisíce lajků, v případě Red Face se jen ty s Kafuu a Peťulkou dostanou přes tisícovku. Také kadence příspěvků není příliš velká a mnozí uživatelé nemohou uvěřit, že první galavečer už klepe na dveře. Ani na YouTube se organizaci moc nedaří. Zatímco tiskovky Clash of the Stars sledují statisíce lidí, nedávné ohlášení zápasníků Red Face má za tři týdny jen 26 tisíc zhlédnutí. Páteční ranní vážení pak zatím přitáhlo jen desítky diváků. Mnoho kritiků proto mluví o čirém amatérismu a předem nezvládnuté akci.

Moc velkou důvěru nevzbuzuje ani fakt, že akci na poslední chvíli odpadají zápasníci. Kvůli zranění tak musel odstoupit David Marcina a zejména známá MMA zápasnice Lucie Pudilová. V jejím případě však lidé na sociálních sítích spekulují, že zranění je pouhým zastíracím manévrem. Pudilová totiž ani pár dní před galavečerem neměla pro zápas v grapplingu jasnou soupeřku a hejtři si proto myslí, že ji organizátoři vůbec nedokázali sehnat.

Red Face se pak snažil rozvířit vlny údajným konfliktem mezi Raiterem a Novákem, tahle rádoby kauza ale skončila dřív, než reálně začala, a nikoho nezajímala. Pochybnosti kolem celého galavečera zkrátka narůstají a mnozí už se teď akci brutálně vysmívají. Bude z Red Face opravdu megapropadák, který po zítřku zmizí v zapomnění, nebo nám nakonec fighteři vytřou zrak? Nechme se překvapit.

Sdílejte článek

Přečtěte si také