Jirka Král

2. května 2023 09:51

Milan Rozšafný

Bývalý youtuber Jirka Král bude znovu otcem! S manželkou čeká rovnou dvojčata

Rodinka nejznámějšího českého youtubera se znovu rozroste, a tentokrát takřka dvojnásobně! Jak šťastný pár novinku oznámil?

Už je to nějaký pátek, co svého času nejsledovanější a nejpopulárnější youtuber Česka Jirka Král ukončil kariéru. Ani v youtuberském „důchodu“ se však rozhodně nenudí. Věnuje se podnikání a zejména své rodině, která se v poslední době značně rozšiřuje. Loni v červnu přivítal se svou manželkou Karolínou alias influencerkou Little Kao na světě jejich prvního společného potomka, syna Davídka. A šťastný pár evidentně dlouho na nic nečekal a už si zadělal na další velké štěstí.

Ano, Karlova partnerka Karolína je znovu těhotná a tentokrát je jejich radost dvojnásobná. Manželé totiž své blízké i internetové fanoušky šokovali oznámením, že čekají rovnou dvojčata. Zprávu pak oznámili na Instagramu symbolicky v nejromantičtější den v roce, na Prvního máje. „Krásný První máj. Nemůžeme se dočkat, až nás bude pět,“ napsali na sociální síť s výmluvným hashtagem dvojčata. Pětičlennou rodinku pak ještě doplní jejich fenka Špagetka, kterou před lety zachránili z útulku.

U Králů zkrátka s dětmi netroškaří a Jirka tím v počtu ratolestí „předběhne“ svou sestru, youtuberku Katku, jež má dva potomky. Šťastní manželé tak nyní čtou zprávy plné gratulací nejen od youtuberů či jiných známých tváří, ale samozřejmě zejména od fanoušků. A my se k nim s gratulacemi samozřejmě také přidáváme.

Sdílejte článek

Přečtěte si také