Showbyznys

19. května 2023 12:15

redakce Prima Lajk

Český tým na MS přišel definitivně o dva hráče! Kdo je nahradí?

Velká ztráta pro český národní tým. Hokejový šampionát opouští dva důležití hráči.

87. mistrovství světa v hokeji je sice v plném proudu, český národní tým ale nezačal svoji obhajobu bronzu z minulého roku zrovna nejlíp. Sice máme po 4 zápasech 10 bodů a pakliže porazíme Norsko, budeme na dobré cestě do čtvrtfinále, jenomže výkony týmu jsou kolísavé, a hlavně nás trápí velký počet zranění. A kvůli nim jsme teď definitivně přišli o dva hráče.

Z dějiště šampionátu tak odlétají Lukáš Sedlák i Filip Chytil. Sedláka trefil puk do nohy při zápase s Lotyšskem, Chytila zase puk trefil do tváře během utkání s Kazachstánem. Český tým tak přichází o velkou část své ofenzivní síly, přičemž generální manažer týmu Martin Havlát už obvolává posily.

V úvahu momentálně připadají Radan Lenc (který by snad už měl být i na cestě) a Radim Zohorna. Oficiálně se však náhrady dozvíme až v následujících hodinách. Kromě výše zmíněných je pak novinkou také nachlazení obránce Jakuba Zbořila, který dnes nebyl na tréninku. V dalším zápase by však měl nastoupit.

Sdílejte článek
Štítky Norsko Lotyšsko Kazachstán Martin Havlát Filip Chytil Radan Lenc MS v hokeji 2023 Lukáš Sedlák Mistrovství světa v ledním hokeji Jakub Zbořil Radim Zohorna

Přečtěte si také