Laduška

27. prosince 2023 11:00

Kisa Císařová

Cesta v čase s Laduškou: Influencerka ukázala svůj dětský pokojíček

30+ Otázek Laduška

Pojďte si připomenout Ladušku v jejích influencerských začátcích, kdy ještě nebyla tou zvláštní figurkou na influencerském poli, jakou je dnes. Účast v první sérii reality show Like House Ladušce vynesla masivní popularitu obzvlášť mezi mladými. Byla oblíbená, ve svém oboru uznávaná a pro některé byla dokonce i vzorem. A přesně v té době pozvala kamery pořadu 30+ Otázek k sobě domů na Vysočinu.

První série influencerské show Like House se na televizi Prima vysílala na přelomu jara a léta roku 2021. V letech následujících po ní ze sebe Laduška řadou kontroverzních životních rozhodnutí udělala tak trochu karikaturu sebe sama a pro některé i terč posměchu. Než se tak ale stalo, měla Laduška našlápnuto stát se skutečnou relevantní influencerkou a její hvězda pomalu ale jistě stoupala. Přicházely jí spolupráce, zvali ji na akce a rozdávala rozhovory. Jeden z nich se odehrál přímo u ní doma.

Bílou barvou vymalovaná místnost se spoustou fotek a obrázků na zdech. Tak vypadal pokoj, kam Laduška záhy po skončení pořadu Like House pozvala televizní štáb na rozhovor. „Pomáhala mi s tím babička a už je to nějaký ten pátek, ale jinak jsem si v podstatě pokoj zařizovala sama,“ svěřila se   nám Laduška, které v době natáčení seděli na prostorné dvojposteli tři velcí plyšáci. Jedním z nich byla velká černobílá panda, kterou dlouhovlasá bruneta dostala od kolegy influencera Adama Kajumiho. Co ale další dva obr medvědi? „Ty mi dala babička k narozeninám, protože úplně miluji plyšáky. Takže vždycky dostanu méďu,“ prozradila na sebe Laduška.

Vztah s raperem, zásnuby, zrušené zásnuby. Nová silikonová prsa. Účast v reality show Like Haf s novým přítelem Bohoušem a chování ke společnému čtyřnohému mazlíčkovi, které mnohé děsilo a otevřeně ho kritizovali. Společné podnikání s Bohoušem, se kterým si založili květinářství. Ovšem když dnes kliknete na stránky obchodu, ukáže se jen nedostupná adresa. Změna příjmení z Horová na Kašparová, když vyšlo najevo, že její biologický otec, jehož příjmení od narození nesla, zavraždil svého bratrance. To byly situace a okolnosti, které definovaly současnou Ladušku.

Influencerku ještě před Bohoušem a bez skandálů si připomeňte ve videu na začátku článku. Dozvíte se v něm třeba i to, v jakou kariéru Laduška tehdy doufala, co nesmí chybět v její lednici a odpověď dostanete i na otázku, kolik má párů bot.

Sdílejte článek
Štítky rozhovor bydlení TV Prima 30+ Otázek Influencer Like House

Přečtěte si také