Diváci korunovace jsou přesvědčeni, že sbor zpíval o vagině. Co zaznělo doopravdy?

Diváci si utahují z hudby zahrané během královské korunovace. Vážně sbor zpíval o vagině Camilly?

Tady je jedna věc, kterou jsme si nemysleli, že budeme během korunovace nového krále Velké Británie Karla III. a jeho manželky Camilly řešit. Lidé jsou totiž nyní přesvědčeni, že při slavnostním ceremoniálu krátce před tím, než byla Karlovi III. na hlavu položena koruna, zazpíval dětský sbor – a teď se podržte – o Camillině vagině. Ano, vážně.

Sbor začal zpívat hned jak Karel III. vstoupil do sálu a po čas celého pochodu Westminsterskou katedrálou se do toho dětští pěvci vcelku solidně obouvali. Pokud jste každopádně korunovaci sledovali a netušili jste, o čem onen sbor zpívá, zjevně nejste sami. Po jedné pasáži totiž sociální sítě zaplavily příspěvky lidí, kteří jsou nyní přesvědčeni, že v textu jedné z písní zaslechli rýmující se slova „vagina“ a „Camilla“.

Někteří tak například slyšeli „Buy that vagina, Camilla“, zatímco jiní „I have a vagina, Camilla“ nebo dokonce „I love vagina, Camilla“. Nechceme pochybovat o jazykových schopnostech těchto jedinců, každopádně můžeme všechny ujistit, že se o vagině ani o Camille ve skutečnosti nezpívalo. Spíš si zkrátka někteří lidé špatně přeložili slovo „Regina“, které v těchto typech písní zaznívá poměrně často. Ačkoliv verze s vaginou by jistě byla mnohem vtipnější.

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie korunovace Karel III. vagina Camilla, královna-manželka sbor

Přečtěte si také