Ex Týnuš Třešničkové si utahuje z jejího řízení. Ukázal, jak ho provezla novým autem

Přestože influencerka Týnuš Třešničková (28) a italský podnikatel Davide Nebbia (38) v červnu oznámili rozchod, zdá se, že žádná hořkost mezi nimi nepanuje. Youtuberka se na sociálních sítích nedávno pochlubila, že si pořídila vysněný vůz značky Mercedes-Benz. A prvním spolujezdcem byl právě její bývalý přítel, který si na sociálních sítích vystřelil z jejích řidičských schopností.

Týnuš Třešničková se svými sledujícími sdílí na sociálních sítích nejen módu a krásu, ale také svůj osobní život a všechny jeho radosti a strasti. V červnu své fanoušky překvapila zprávou, že její vztah s italským podnikatelem končí. Jako hlavní důvod rozchodu pár uvedl vzdálenost. Podnikatel totiž žije střídavě v Praze, Veroně a Miláně.

Čtěte také: Randění s pomocí AI: Češi by uvítali, kdyby jim umělá inteligence na seznamce vylepšila profil

Možná právě důkladné promyšlení rozchodu nyní stojí za tím, že Týnuš a její ex Davide Nebbia spolu udržují přátelské vztahy. Když si influencerka v nedávné době pořídila nový vůz, byl její bývalý přítel prvním člověkem, kterého v něm provezla. A na sociálních sítích si z její jízdy nezapomněl udělat legraci.

„Když máš ‚privilegium‘ být prvním pasažérem v novém G Class od své kamarádky…“ napsal k videu a připojil i emotikony smíchu. Povedeně spojil dvě videa v jedno a dobře se mu podařilo zahrát i vyděšený výraz. Vzhledem k tomu, že sama Týnuš video lajkla, zdá se, že s jeho zveřejněním a srandou na vlastní účet nemá nejmenší problém.

Týnuš Třešničkové se daří dobře, to o sobě ale nemůže říct influencer a zápasník Tadeáš Růžička, který doplácí na své hulvátské chování:


Přečtěte si také