Extrém

16. srpna 2024 10:32

Josef Šťastna

Růžička míří do kriminálu. Mawar není dobrý člověk, náprava za mřížemi bude složitá

Zápasník Růžička možná skončí za mřížemi

Agresivní a nevychovaný násilník Tadeáš Růžička míří za mříže. Muž, který je na bojové scéně známý pod přezdívkou Mawar, se dlouhodobě chová jako odpad společnosti. Takové jedince by měla společnost izolovat. Je otázkou, zda vězení může napravit člověka, který nemá dostatek inteligence k tomu, aby se mohl změnit.

Kontroverzní zápasník Tadeáš Růžička má na krku další problém. Podle informací CNN Prima NEWS jeho přešlapy a problémy se zákonem vedly k tomu, že policisté podali návrh na jeho vzetí do vazby. Kriminalisté navíc Růžičku spojují s dalšími činy.

ČTĚTE TAKÉ: Růžička míří kvůli napadení k soudu. Bojovník po vyloučení z klubu mluvil o kudle do zad

Kauza kolem agresivního zápasníka hýbe nejen zápasnickým světem už přes rok. Odstartoval to útok na muže v centru Prahy, který si navíc Růžička natočil na mobil a zveřejnil. Následovaly další přešlapy a jeden z posledních incidentů se odehrál na pražském koupališti.

Trojice mužů tam slovně obtěžovala návštěvnici. Zastal se jí jeden z návštěvníků, jenže následoval konflikt a poslední úder mu měl zasadit právě Růžička. Jenže tím zřejmě řádění Růžičky neskončilo.

Kriminalisté v souvislosti se skutky spáchanými začátkem srpna zadrželi muže, který je v současné chvíli obviněn z trestného činu nebezpečné vyhrožování, loupež a výtržnictví. Kriminalisté nyní podali podnět na návrh k vzetí osoby do vazby,“ uvedla pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Kristýna Soukupová. Podle informací redakce se jedná právě o Růžičku.

Policisté zápasníka za čin na pražském koupališti obvinili již v červenci. Růžička je navíc už v podmínce za napadení člověka na ulici. Původně Mawarovi za ublížení na zdraví a výtržnictví hrozily  až tři roky za mřížemi. Pokud se potvrdí i další obvinění, není vyloučené, že se trestní sazba ještě zvýší.

Podaří se Mawara změnit? Bude to těžká mise

Říká se, že když něco smrdí jako lejno a vypadá to jako lejno, tak to bude asi lejno. Stejný příměr lze použít u Mawara. Pokud se někdo chová jako agresivní magor, tak to bude zřejmě agresivní magor. Pokud společnost neumí násilné kreatury včas izolovat, problémy s nimi narůstají.

Napravit hloupé a mentálně slabé násilníky je složité, druhou šancí většinou opovrhují, dál páchají nechutné věci. Mawar má už roky našlápnuto k tomu, aby jeho jednání jednoho dnes skončilo obrovskou tragédií, která zničí životy nevinným. Patří za mříže a nyní existuje velká šance, že soud se ním už mazat nebude.

Sdílejte článek
Štítky soud CNN Prima NEWS Praha soudnictví trestná činnost Tadeáš Růžička trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva