Showbyznys

18. října 2024 15:38

Michaela Vlčková

Fanoušci kvůli úmrtí Liama Paynea nemohli do práce. Chtěli doma truchlit

Zpěvák Liam Payne zemřel v pouhých 31 letech

Zpráva o úmrtí zpěváka Liama Paynea, který zemřel ve 31 letech poté, co se v noci na čtvrtek zřítil z hotelového balkonu v Argentině, zasáhla celý svět. Nad jeho odchodem truchlí rodina, přátelé, kolegové ze showbyznysu, ale i fanoušci napříč celým světem. Někteří jsou z tragické události dokonce natolik zarmouceni, že nejsou schopni jít do práce.

Liam Payne zemřel v noci na čtvrtek poté, co se zřítil z hotelového balkonu ve třetím patře v Buenos Aires. Podle zaměstnanců argentinského hotelu Casa Sur byl zpěvák ještě před tragickou událostí pod vlivem drog a dokonce se choval agresivně.

Payne se proslavil díky účasti v show X Factor, kde pod vedením Simona Cowella vznikla skupina One Direction, která spojila pět charismatických zpěváků. Kromě Liama Paynea byli členy Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik a Louis Tomlinson, smrt někdejšího kolegy je hluboce zasáhla.

Čtěte také: Před smrtí byl zahlcený problémy. Liam Payne řešil, že na něj ex poslala právníky

V době svého působení byla kapela velmi oblíbená a měla věrné fanoušky po celém světě. Liam Payne byl idolem, a proto je pochopitelné, že i fanoušci jsou z jeho odchodu zarmouceni. Před hotelem, kde k tragédii došlo, se ihned začali scházet davy, aby vzdaly hold zesnulému muzikantovi.

Spousta obdivovatelů je natolik v šoku, že dokonce ani nejsou schopni jít do práce. Na sociálních sítích se svěřují s tím, že museli své nadřízené požádat, zda si mohou vzít den volna, aby mohli smutnou zprávu zpracovat.

Mnozí jsou na tom zkrátka psychicky velice špatně, protože kapela One Direction pro řadu z nich znamenala život. „Omlouvám se, ale dnes nemůžu přijít do práce. Potřebuji den smutku, abych mohl truchlit nad ztrátou Liama Paynea,“ napsala fanynka na platformě X.

„Liam Payne zemřel a po mě se očekává, že půjdu zítra do práce?“ zaznělo dále na X.

Policie v pokoji zesnulého zpěváka našla hotovou spoušť. A také drogy:


Přečtěte si také