Showbyznys

10. října 2024 14:09

Michaela Vlčková

Hvězda TikToku zemřela v pouhých 25 letech. Vdovec zveřejnil srdceryvné prohlášení

Smutnou zprávu o odchodu hvězdy platformy TikTok Taylor Rousseau Grigg oznámil její manžel Cameron. Influencerce bylo pouhých 25 let. Taylor zemřela kvůli náhlým zdravotním komplikacím. Co přesně bylo ale důvodem jejího odchodu vdovec nesdělil. Informoval však, že poslední rok trávil s Taylor hodně času v nemocnicích

„Nikdo nikdy nečeká, že se bude muset vypořádat s takovou bolestí a smutkem, zvláště v tomto věku,“ napsal Cameron Grigg v úvodu emotivního prohlášení na sociální síti Instagram. K oznámení připojil několik fotek své milované manželky a podělil se i momenty ze společně strávených chvil.

„V posledním roce si vytrpěla více bolesti a utrpení než většina lidí za celý život,“ pokračoval truchlící vdovec. V příspěvku dále uvedl, že se Taylor potýkala se zdravotními komplikacemi. Její smrt označil za náhlou a nečekanou. Jaké konkrétní zdravotní problémy však mladá hvězda TikToku měla, nesdělil.

Přestože měla vážné problémy se zdravím, statečně bojovala až do posledního okamžiku. „Navzdory tomu byla stále světlem a vždy přinášela radost všem kolem sebe,“ napsal. Cameron popsal Taylor Rousseau Grigg jako nejstatečnější a nejsilnější ženu, kterou zná.

Čtěte také: Šok pro internetový svět: Ve věku 25 let zemřela hvězda TikToku, manžel poslal dojemný vzkaz

Manžel zesnulé influencerky také uživatele sociální sítě informoval, že její „pozemské tělo je stále zde“. Tím oznámil, že Taylor souhlasila s dárcovstvím orgánů. „Více než cokoli jiného by si Taylor přála vědět, že může dále zachraňovat životy i přesto, že již opustila tento svět,“ uvedl dále v dojemném prohlášení.

Své ano si Cameron a Taylor řekli teprve minulý rok v srpnu, letos tedy oslavili první výročí svatby. Taylor sledovala na TikToku více než milion sledujících. Na svém profilu sdílela momenty s manželem, jejich psem a přáteli.

Bendigovi spadl kámen ze srdce: V moučné kauze se mu vina neprokázala:

Sdílejte článek

Přečtěte si také