Fanoušci oplakávají rozchod slavného herce a jeho partnerky. Viní z toho hvězdu Euforie

Herec Glen Powell a jeho partnerka modelka Gigi Paris se rozešli. Fanoušci spekulují, že za to může kontroverzní video s herečkou Sydney Sweeney.

No tak to bylo rychlé. Pár dní potom, co modelka Gigi Paris přestala sledovat herečku Sydney Sweeney na Instagramu domněle poté, co se na sociálních sítích objevilo video laškující Sydney právě s hercem a přítelem Paris Glenem Powellem, přichází nyní zpráva o tom, že se Paris s Powellem rozešla. Vše pramení ze začínající reklamní kampaně na romantickou komedii Anyone But You, ve které si Sweeney a Powell zahráli hlavní role.

Každopádně poté, co se pár objevil na festivalu CinemaCon, aby odprezentoval klip z filmu a poskytl pár rozhovorů, začaly na sociální sítě vycházet další a další záběry z natáčení, které ukazují flirtující dvojici konstantně přilepenou jeden ke druhému, plnou úsměvů a jednoznačné sexuální chemie. Což je právě asi ten největší problém, protože jak Powell, tak Sweeney byli ještě donedávna zadaní. Sweeney zůstává alespoň prozatím ve vztahu se snoubencem Jonathanem Davinoem.

Co se modelky Gigi Paris týče, ta samozřejmě oficiální důvod rozchodu neposkytla, na Instagram nicméně sdílela video s komentářem: „Znejte svou cenu a hurá k dalšímu.“ Fanoušci jsou tak nyní přesvědčeni, že se modelce nelíbil vztah mezi jejím slavným partnerem a sladkou hvězdou seriálu Euforie.

Sdílejte článek

Přečtěte si také