Showbyznys

17. července 2024 15:50

Michaela Vlčková

Co dělá Fenin po návratu z léčebny? Pije! Uchlastám se k smrti, vzkázal

Někdejší fotbalový reprezentant a průšvihář Martin Fenin (37) opět propadl alkoholu. Jen nedlouho poté, co bylo jeho manželství oficiálně ukončeno, se bývalá bundesligová hvězda přiznala, že pije alkohol každý den od momentu, co opustila v březnu léčebnu.

O svých trablích promluvil bývalý fotbalista v rozhovoru pro německý deník Bild, jehož redaktor se za Feninem vydal do pražských Řeporyjí. Fenina našel v jedno z tamějších sportbarů. Během interview Fenin popíjel bílý vinný střik a působil děsivým dojmem.

Ke konci března byl Fenin propuštěn z protialkoholové léčebny v Červeném Dvoře. Nicméně jeho cesta za abstinencí byla marná, protože někdejší fotbalová hvězda opět holduje alkoholu. „Ano zase piju,“ přiznal se německému deníku.

Nejedná se však o příležitostné pití. „Chlastám každý den. Denně od té doby, co mě pustili z léčebny,“ pokračoval Fenin, jehož manželství s Beatou, se kterou má tříletou dceru Miu, bylo v pondělí u Obvodního soudu pro Prahu 5 oficiálně ukončené.

Dny tráví poflakováním, popíjením a nedělá nic produktivního. V alkoholu utápí svůj žal. „Celý den koukám jenom na YouTube a piji Jägermeistera, abych zahnal stesk. Dceru strašně miluju,“ pronesl otevřeně.

Mohlo by vás zajímat: Bouřlivák Fenin se oženil. V Řeporyjích si vzal policistku

Je si vědom toho, že pokud bude nadále pít, bude to mít fatální následky. „Dříve nebo později se uchlastám k smrti,“ sdělil a následně ukázal na svou slinivku. Již v roce 2018 měl se slinivkou problém. Skončil v kómatu, v pražském IKEMu se ho však lékařům podařilo zachránit.

Sdílejte článek

Přečtěte si také