Showbyznys

Aktualizováno 28. března 2024 14:50

redakce Prima Lajk

Martin Fenin opustil léčebnu. V boji s alkoholem mu pomáhali Baroš a Ujfaluši

Fotbalový bouřlivák Martin Fenin (36) umí být i hodným klukem, ale to nesmí být v jeho dosahu kumpáni a alkohol. Dne 28. března ale Fenin oznámil, že se svým životním problémem chce něco dělat a svěřil se veřejnosti, že nějaký čas pobyl v léčebně.

"Po třech měsících odcházím z protialkoholní léčebny v Červeném Dvoře, která pro mě byla od začátku roku přechodným domovem. Beru to jako svůj osobní Survivor, který mi pomohl si vyčistit hlavu a utřídit priority. Moje dcera je pro mě nejdůležitější člověk na světě a chci jí být lepším vzorem, než jsem byl doteď," uvedl Fenin na Facebooku s tím, že mu v boji se závislostí velmi pomohli jeho kamarádi Milan Baroš a Tomáš Ujfaluši.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bouřlivák Fenin se oženil. V Řeporyjích si vzal policistku

Fenin chce také zachránit manželství

Zdá se, že fotbalový rebel Martin Fenin také ještě nevzdal pokusy zachránit své manželství s půvabnou Beatou, kterou si vzal v březnu 2021.

Pokud by bývalý skvělý fotbalista opravdu nastoupil na správnou cestu, tak se bude nejvíce radovat jeho malá dcera Mia, která tatínka miluje.

Je otázkou, zda nyní Fenin dokáže abstinovat. Svůj nesporný fotbalový talent utopil v alkoholu. Fanoušci si ho v poslední době spojovali hlavně se skandály. Nyní chce Fenin opravdu jít do sebe.

Fenin se tak ozval po nepříjemné fekální kauze, o které první informoval Blesk. Podle informací bulvárního deníku se Fenin na podzim opíjel, přespával v autě a na zemi v garáži po něm zůstávaly zvratky a exkrementy.

„Podělanou garáž po sobě pochopitelně neuklidil. A když dům objednal úklid, on ani nedal auto pryč, aby se to umylo. Je to bezohledné hovado, které nám ničí dům. Leží tam třeba střepy z rozmlácených flašek. A také se v domě potulují divní lidé, které tam pouští,“ popsali šokovaní sousedé bulvárnímu deníku s tím, že Fenin byl často opilý a někdy ho našli spát před domem.

Sdílejte článek
Štítky alkohol rodina Instagram alkoholismus fotbal Martin Fenin silvestr

Přečtěte si také