Showbyznys

19. října 2024 21:24

Josef Šťastna

Hana Gelnarová slaví vítězství v KSW. Polští fanoušci hovoří o krádeži

Rozhovor s Hanou Gelnarovou před premiérou v KSW

Kontroverzní influencerka a hvězda Clash of the Stars Hana Gelnarová má za sebou první zápas na profesionální scéně. Na turnaji organizace KSW porazila Dominiku Steczkowskou na body. Polští fanoušci s verdiktem rozhodčích nesouhlasí.

Před zápasem byla lehkou favoritkou polská bojovnice. Pro Hanu Gelnarovou šlo hlavně o splněný sen. „Je to pro mě obrovská čest, že mohu nastoupit v KSW a mám velkou radost, že budu mít zápas přímo v mém rodném městě. Vnímám to jako obrovskou motivaci, ale zároveň i zodpovědnost,“ uvedla influencerka před zápasem. To ještě předpokládala, že turnaj se bude konat v Ostravě. Turnaj nakonec hostila polská Gliwice.

Zdálo se, že první kolo ovládla Polka, byla aktivnější. Gelnarová také předvedla několik dobrých momentů, ale spíše se bránila, byla na ní vidět nervozita. Ve druhém a třetím kole opět česká zápasnice nepředvedla nic zásadního, co by napovídalo, že bude vyhlášena vítězkou.

Nakonec rozhodčí překvapivě rozhodli, že vítězkou zajímavého duelu bude česká bojovnice. Polští fanoušci na sociálních sítích s verdiktem nesouhlasí, někteří mají pocit, že Steczkowska byla okradena.

"Dala jsem do toho úplně všechno. Trénovala jsem nejvíc, jak jsem mohla. Cítím, že mám srdce bojovníka, a doufám, že jsem všechny překvapila. Hlavně hejtry, kteří nevěřili, že vydržím ani jedno kolo. Teď jdu slavit,“ prohlásila v kleci Češka. Po zápase předvedla v kleci velké emoce, v zápasení chce dál pokračovat.

Sdílejte článek
Štítky krádež Ostrava MMA sport Gliwice Hana Gelnarová sportovní disciplína

Přečtěte si také