Showbyznys

21. července 2024 14:44

Šarlota Chmelařová

Armie Hammer obviněný z kanibalismu: Přítelkyni jsem pořezal, ale šlo o romantické gesto

Herec Armie Hammer se vyjádřil k obviněním týkajících se kanibalismu a jeho sexuálního života. Přiznal také, že uvažoval o sebevraždě.

Armie Hammer měl slušně našlápnuto na hereckou kariéru, všechno ale zničila obvinění týkající se jeho vztahů a sexuálního života. Přiznal, že svou bývalou přítelkyni Paige Lorenze pořezal nožem, ale popřel jakékoliv zkušenosti s kanibalismem.

Mohlo by vás zajímat: Nela Slováková vyzvala lidi k udávání. Schytala výsměch a slova o roztahování stehen

Jeho expartnerka Paige ho v roce 2021 obvinila z toho, že ji pořezal nožem v blízkosti jejích intimních partií a vyryl jí tam písmeno „A“. Herec se hájí tím, že s tím jeho bývalka souhlasila. „Neřekl bych, že to byla značka, to ne. Měli jsme scénář, o kterém jsme mluvili předem, který jsme probírali, kdy jsem v podstatě vzal malý, drobný hrot a prostě jsem tak nějak obkreslil písmeno A, prostě jako hrotem malého nože,“ sdělil během rozhovoru v show Pierse Morgana. „Chci říct, že v té situaci nebyla ani krev. Bylo to spíš jako škrábnutí... Je to inspirováno páry, které si nechávají vytetovat své vlastní iniciály,“ popsal dál Hammer.

Jakmile moderátor namítal, že nůž je trochu něco jiného než tetovací jehla, herec argumentoval tím, že se jedná o méně trvalou věc. „Byla to taková maličkost. Ano, myslím, že někomu to asi bude znít opravdu divně. A někomu to možná bude znít jako velmi romantické gesto,“ uvedl Hammer.

Kanibalismus?

Zvěsti kolem herce se týkaly také kanibalismu. Morgan se proto rozhodl zeptat přímo, jestli je kanibal. „Víte, co musíte udělat, abyste byl kanibal? Musíte skutečně někoho sníst,“ řekl. Morgan se ho proto zeptal, jestli někdy požil lidské maso. „Ne. Nikdy jsem si nemyslel, že budu muset na takovou otázku odpovídat. Ale ne, nikdy,“ prohlásil s úsměvem Armie.

Podle jeho slov se jednalo o nedorozumění, jelikož v návalu vášně používal například větu „Chci tě úplně celou“, což je téměř jako „Chci tě sníst.“ Přirovnal to také k tomu, když někdo mluví na malé dítě a řekne mu, že je velmi roztomilé, že by ho snědl. Kvůli obviněním na tom byl herec špatně duševně, a dokonce uvažoval nad sebevraždou, nakonec si to rozmyslel kvůli rodině. „Říkal jsem si, že by bylo lepší, kdybych tu nebyl. A tak jsem plaval daleko v oceánu. Ale pak jsem si vzpomněl na své děti. Byl jsem zoufalý a nepřemýšlel jsem s čistou hlavou,“ sdělil se slzami v očích herec.

Další rána přišla s obviněním jeho bývalé partnerky Effie Angel, která tvrdí, že ji například bil hlavou o zeď a mučil. „Byla to velmi intenzivní záležitost, velmi sexuálně nabitá, mezi dvěma lidmi s velice podobnými sklony a úchylkami,“ sdělil. Rok před tím, než se na veřejnosti začaly objevovat tyto skutečnosti, požádala o rozvod jeho manželka Elizabeth Chambers, se kterou má herec dvě děti. Médiím přiznala, že je zděšená a zhnusená zároveň. „Jsem naprosto v šoku,“ citoval exmanželku Daily Mail. Pro žádné z obvinění ale nebyl dostatek důkazů a herec nebyl obviněn ze zločinu.

Dominik Feri půjde za znásilnění na třik roky do vězení:

Sdílejte článek
Štítky kanibalismus vztahy sexuální zneužívání celebrity sex Armie Hammer

Přečtěte si také