Showbyznys

30. ledna 2024 09:39

Josef Šťastna

Inked Dory nabídla kvůli prohře nahé fotky. Lada přestala plakat a omluvila se za ostudu

Podívejte se na zápas Jaromír Soukup vs. Aleš Bejr

Měl to být jejich večer, ale vystoupení pod hlavičkou organizace Clash of the Stars se jim vůbec nepovedlo. Inked Dory i Laduška Kašparová své zápasy jasně prohrály. Inked Dory nabídla fanouškům zajímavou kompenzaci.

Petra Úradníčková, která na platformě OnlyFans vystupuje pod přezdívkou Inked Dory, si uvědomuje, že fanoušci od ní v sobotu večer čekali víc. Inked Dory se v kleci utkala s Denisou Ryndovou a zápas měl jednoznačný průběh. Inked Dory se pokusila o několik kombinací, ale na soupeřku prostě neměla. Denisa Ryndová byla skvěle připravená a zápas si zkušeně pohlídala.

Inked Dory si uvědomuje, že řadě fanoušků, kteří jí věřili, zkazila tiket, proto jim nabídla zajímavý krok k usmíření - odemkla svůj obsah na erotické platformě OnlyFans.

Lada Kašparová přestala plakat, slibuje návrat

Nejhorší výkon večera předvedla Laduška Kašparová. Zdálo se, že si úplně popletla akci a myslela si, že je na mistrovství světa ve vyšívání. Dominika Mína Elischerová ji v kleci přejela jako tank. Laduška jen čekala, až smršť přejde a pak ze stadionu utekla ve společnosti šokované maminky.

Dominika Elischerová naopak předvedla opravdu dynamický výkon. Bylo vidět, že do přípravy dala hodně úsilí a měla opravdu natrénováno. Sebevědomým výkonem zadupala Ladušku do země.

Lada se v neděli na sociálních sítích vůbec neobjevila, bylo jasné, že drtivou porážku musí nějak sama v sobě zpracovat. V pondělí pak nahrála na Instagram vzkaz pro fanoušky, ve kterém pogratulovala své soupeřce. Sama si prý neumí vysvětlil, proč v kleci nic nepředvedla a nechala se zbít jak pes.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tohle jsou největší krásky příštího Clash of the Stars! Modelky z OnlyFans se toho nebojí

Lada si myslí, že na ni dolehla atmosféra, že z desetitisícového kotle se jí rozklepala kolena. Slíbila ale, že to nebyl její poslední zápas, do klece se chce brzy vrátit. Pokud by to mělo být zase pod hlavičkou Clash of the Stars, měli by jí organizátoři sehnat nějakou odpovídající soupeřku - třeba plyšovou žirafu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také