Showbyznys

19. září 2023 15:35

Josef Šťastna

Jak vypadá kočka z Pobřežní hlídky dnes? Proti času nemůže bojovat žádná kráska

Okouzlující kočka s uhrančivým pohledem a nadupaným dekoltem! Tak si fanoušci Pobřežní hlídky navždy budou pamatovat herečku Yasmine Bleeth, která v červnu oslavila už 55. narozeniny. Jak vypadá dnes? Zub času americkou herečku rozhodně nešetřil. A kokain a divoké večírky si také vyžádaly svou daň.

Americká herečka Yasmine Bleeth patřila ve druhé polovině devadesátých let k největším seriálovým hvězdám a do postele ji chtěl snad každý chlap. Bývalá modelka se objevila v 72 epizodách Pobřežní hlídky, mezi její kolegy patřila Pamela Andreson, Carmen Elektra či David Hasselhoff.

Obrovskou popularitu výrazné krásce přinesly červené plavky, které v oblíbeném seriálovém hitu oblékala. Se slávou ale přišly také večírky, zájem mužů i žen a nakonec také drogy. Yasmine zachutnal hlavně kokain.

Slávu vyměnila za bílý prášek

„Můj pád do hlubin začal v roce 1997, když jsem skončila v Pobřežní hlídce. Dlouho jsem neviděla, nebo spíš nechtěla vidět, jak mě drogy ničí. Sjížděla jsem se tak, že jsem nespala třeba pět dnů v kuse,“ popsala v minulosti pro magazín People s tím, že koks se stal jejím denním chlebem.

Na samé dno svého života se Yasmine Bleeth dostala v roce 2001, kdy pod vlivem drog způsobila dopravní nehodu. Policisté u ní tehdy našli 20 gramů. Představitelka plavčice Caroline dostala trest v podobě veřejných prací a musela nastoupit odvykací léčbu. Od té doby se novinářům i fanouškům vyhýbá.

Americká televizní hvězda musela nastoupit na léčení a teprve v roce 2003 světu ohlásila, že je z nejhoršího venku. Pořád ale nemá vyhráno. „Vyhýbání se drogám je každodenní součástí mého života,“ dodala otevřeně, když popisovala svůj složitý životní příběh pro britský Daily Mail. Herečka vůbec nechodí do společnosti, protože se snaží držet dál od světa, který ji kdysi tolik fascinoval i ničil. Potkat ji na ulici? To se podaří málokdy, ale fotografové pak mají žně. Podívejte se do fotogalerie na nejnovější snímky americké herečky.

Podívejte se také na Hlasy zločinu:

Sdílejte článek
Štítky drogy kočka kokain herec Daily Mail People David Hasselhoff Pobřežní hlídka droga Yasmine Bleeth

Přečtěte si také