Jan Bendig věštil z ruky Agátě Hanychové: Budeš mít další dítě, možná dvojčata

Zpěvák Jan Bendig (30) vyrůstal v rodině, kde věštění a kouzlení nebyly tabu. Jeho prababička prý oplývala nadáním, díky kterému dokázala ledacos, a z něhož mu dokázala také něco předat. Když se setkal s Agátou Hanychovou (38) a Ornellou Koktovou (31), na první z jmenovaných se rozhodl ukázat, jak mu jde čtení z ruky. A influencerku tak možná vyděsil.

Když Honza Bendig přišel jako host do podcastu Agáta a Ornella show, od Koktové se dozvěděl, že má zkušenosti s tím, že Romové mají nadání na věštění. Ač on sám to považuje trochu za stereotyp, potvrdil, že na tom něco bude. Rozpovídal se dokonce o tom, že jeho prababička tímto nadáním oplývala a snažila se rodině pomáhat.

„Já jsem byl ale malý a mrzí mě, že jsem ji nezažil ve svých teenagerských letech. Chodila k nám na návštěvu jedna holka, jmenovala se Dáda, a můj nejstarší brácha ji strašně chtěl, ale ona ho brala jako kamaráda, no a prababička mu pořád podsouvala, že zařídí, aby ho chtěla,“ zasmál se Bendig s tím, že bratr se bál a nesehnal její kalhotky, jak po něm prababička chtěla.

Další dítě

Jednu věc nicméně stihl zpěvák od prababičky odkoukat a naučil se věštit z ruky. To se rozhodl dokázat tím, že se podíval do dlaně Agátě Hanychové. Ta je maminkou tří dětí a v loňském roce se provdala za Miroslava Dopitu, otce jejího prvního syna Kryšpína. Podle Bendiga je možné, že rodinu rozšíří.

„Ty tam máš spoustu křižovatek, ale to ty už víš, a máš tam ještě jednu. Já v té křižovatce vidím... Chceš to vědět? Jsi si jistá? Je tam další dítě a bude to poslední a budeš z něj nadšená,“ řekl s úsměvem zpěvák, jehož slova Ornella Koktová ocenila. Prý ze své kamarádky sama dlouho cítí, že u tří dětí neskončí.

Čtěte také: Agáta Hanychová ruší dohodu se Soukupem. Chce mi jen diktovat, jak žít, zuří

Bendigovi to nedalo a do ruky se podíval podruhé. „Já tu vidím takové dva body, a já jsem se chtěl zeptat... Máš v rodině dvojčata?“ vyděsil Agátu zvídavým dotazem. „No... Jo, taková vzdálená,“ odpověděla influencerka. „Tak je možné, že tam můžou být i dvojčata, nebo to jedno,“ dodal Jan, který svou věštbou Hanychovou zaskočil.

Podívejte se, jak Jan Bendig v přímém přenosu reagoval na kauzu s moukou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také