Kazma a Maru Rosecká jako páté kolo u vozu: Mariánek je přesadil mezi nedůležité

Do Česka zavítal po letech populární youtuber Jon Mariánek, který žije v USA. Společně s ním přicestoval také hvězdný Jake Paul. V Praze se vydali na plavbu lodí, kam byl pozvaný také Kazma s jeho kamarádkou Maru Roseckou. Nicméně Kazma s Roseckou se museli plavit na jiné lodi než návštěva z Ameriky. Nadšení z toho nebyli.

Ihned po příletu do Prahy se Jon Mariánek a Jake Paul přesunuli do centra metropole. Do Česka přicestovali kvůli slíbenému meetingu s fanoušky. Ještě před setkáním s jejich obdivovateli ale v srdci hlavního města vypluli na plavbu lodí po Vltavě.

Pozvánku přijal také známý bavič Kamil Bartošek alias Kazma i jeho blízká kamarádka Maru Rosecká. Během společné plavby však byli oba umístěni na jinou loď, než na které se plavil Mariánek s Paulem.

Čtěte také: Kazma si koupil nové lamborghini: Do luxusního autíčka pustil Marii Roseckou

Redakce webu eXtra.cz upozornila, že ani jeden z dvojice se na druhé lodi příliš nebavil. Ačkoli trávili čas v blízkosti světoznámého influencera, nepůsobili moc nadšeně. Podle extra.cz Kazma často smutně koukal směrem ke druhé lodi, zatímco influencerku zcela ignoroval. Ta se téměř po celou dobu plavby věnovala telefonu.

Z výletu s Paulem a Mariánkem pak Rosecká sdílela na svém instagramovém profilu video, ze kterého to působí, že vše bylo zalité sluncem. „Normální den v Praze,“ napsala k videu na platformě Instagram.

Kauza Mirai: Tereza ukázala na konkrétního člověka. Prý ví, kdo zpěváka udeřil:

Sdílejte článek

Přečtěte si také