Showbyznys

24. ledna 2024 10:56

Josef Šťastna

Kočendová zavolala právníky na Slovákovou. Nelo, nebuď zlá a jedovatá

V českém showbyznysovém rybníčku se naplno rozhořel spor mezi modelkou Natálkou Kočendovou a brněnskou podnikatelkou Nelou Slovákovou. Nela Slováková missku obvinila, že podvádí s kosmetikou. Natálka kvůli tomuto nařčení povolala do boje právníky.

Nela Slováková nemá Natálku Kočendovou v lásce. Důvod? Obě dámy totiž přes Instagram nabízejí kosmetiku, Nela tak zřejmě cítí konkurenci a válku začala, když Kočendovou obvinila z podvodu. Nela uvedla, že Kočendová ve skutečnosti žádnou vlastní značku nemá, jen přeprodává kosmetické produkty z Asie.

„Bohužel to není kosmetika N. K., ale kosmetika z Aliexpressu, kde vám nabízí personalizované logo, které vám na kosmetiku natisknou. Je toho plný internet. Jsem alergická na to, když někdo dělá z lidí idioty,“ uvedla Nela na svém instagramovém účtu.

To je odvážné tvrzení, která samozřejmě zvedlo Natálku Kočendovou ze židle a rozhodla se, že se bude ostře bránit. Slováková bude muset doložit, kde pro své tvrzení vzala podklady.

„Paní Slováková, toto tvrzení nesměřuje jen k mé osobě. Napadání na produkty z Aliexpresu šíří i na adresu jiných úspěšných žen, kde se snaží škodit. Bohužel jediná, komu škodí, je ona sama. Aktuálně celou situaci řeší moji právníci s ohledem na to, že sama (Slováková - pozn.) provozuje e-shop s kosmetickými výrobky, které se zaměřují na stejný trh, a tímto je se mnou v konkurenčním vztahu. Jedná se o nekalé soutěžní jednání, které je zakázáno,“ uvedla půvabná česká modelka a Nele vzkázala, ať se naučí žít sama se sebou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nela Slováková přišla o milovanou babičku. Nic už nebude jako dřív, říká

„Já se ani s paní Slovákovou neznám osobně a její chování se neslučuje s mými hodnotami, tudíž jakékoliv obhajování je pod moji úroveň. A tak jí přeji, aby v životě našla sebe sama a dařilo se jí nejen v životě, ale i v podnikání, aby nemusela být tak jedovatá,“ dodala naštvaná Kočendová.

Podívejte se také na rozhovor s Lady Dee:

Sdílejte článek

Přečtěte si také