Kylie Jenner bude své děti odrazovat od kosmetických úprav. Nechce, aby dělaly to, co ona

Jedna z oblíbených Kardashianek se vyhradila proti kosmetickým úpravám. Kylie prý nechce, aby ji její děti kopírovaly. Proč?

Vychází další řada oblíbené reality show The Kardashians. Ve třetí sérii na diváky opět čeká spousta dramat a zvratů v životě Kim, Kylie, Kendall, Kloé, Kourtney a Kris. Jedno z prohlášení Kylie Jenner však zaujalo už nyní. Pětadvacetiletá hvězda řekla, že lituje některých svých estetických úprav. Podle jejích slov byly některé její kosmetické zásahy chyba a ona nechce, aby ji její děti v tomto směru následovaly.

Kylie Jenner je dvojnásobnou maminkou a se zpěvákem Travisem Scottem vychovává dceru Stormi (5) a syna Aireho. Už dříve prohlásila, že poté, co se stala matkou, se jí změnil názor na některé věci týkající se krásy. „Miluju sama sebe více. Vidím podobnosti u své dcery a syna, ale víte, dcera prostě vypadá jako já. Vidím svou krásu v ní, a to mě přimělo mít sama sebe více ráda,“ prohlásila Kylie. A jakou radu by předala své dceři? „Je perfektní taková, jaká je. Buď sebejistá a vždycky sama sobě věř,“ vzkázala malé Stormi její maminka.

Kylie už dříve promluvila i o tom, co si nechala udělat. „Myslím, že největší mylná představa o mě je, že jsem si dělala úpravy, jelikož sama sobě nevěřím. A to není pravda! Nechala jsem si zvětšit rty a byla to ta nejlepší věc, co jsem udělala. Nelituju toho,“ sdělila Jenner.

Sdílejte článek
Štítky krása Kylie Jenner celebrity estetická medicína úpravy showbyznys Travis Scott Kylie Jennerová Kardashianky

Přečtěte si také