Datel

22. srpna 2024 14:00

Michaela Vlčková

Marek Valášek alias Datel se měl opít na palubě letadla. Kvůli jeho rodině měl let zpoždění

Influencer Marek Valášek známý jako Datel (26) vyrazil se svou partnerkou Bárou Stříteskou (26) a pětiměsíčním synem Kyliánkem na dovolenou. Společně s nimi odlétaly i maminky obou z páru. Pohádková dovolená však neměla příliš příjemný start. Svědkyně, která letěla stejným letadlem, popsala, že se influencer na palubě letadla opil. Trable nastaly však prý už na letišti. Letadlo kvůli nim dokonce mělo údajně zpoždění.

Očitá svědkyně, která s rodinou Marka Valáška cestovala stejným letadlem, byla zděšená z influencerova chování. Oproti tomu vychválila Báru Stříteskou, že působí jako skvělá máma.

Problémy dvojice, která společně na svět v březnu přivítala syna Kyliána, měly nastat už na letišti v Praze. „Tam po sobě občas dost nepříjemně něco křikli. Co jsme pochytili, tak Datel byl celý včerejší den někde pryč, zatímco Bára měla na starost malého, obstarat vše. Vypadalo to, že je z toho fakt vyčerpaná,“ cituje svědkyni web VipStar.cz.

Čtěte také: Datel čelí obřímu průšvihu, soudu s ním došla trpělivost. Co mu hrozí?

S Valáškem a Stříteskou odcestovaly i jejich maminky. Ty se prý měly dvojice dotazovat, zda už doma mají novou postýlku pro malého. „Na to Bára dost naštvaně odpověděla, že ji mají už nějakou dobu doma, ale Marek ji prostě není schopný sestavit. Celé to znělo tak, že s nimi není tolik doma. A už tam mi jí bylo dost líto,“ popisovala.

Letadlo kvůli nim mělo zpoždění

Svědkyně je poté spatřila v duty free, kde si měl Valášek údajně kupovat alkohol. „Pak jsme je ztratili. Jenže v letadle to přišlo. Došli až dost pozdě, takže jsme kvůli nim i o něco později odletěli. Protože to trvá, než se usadí tolik lidí a miminko,“ nastínila svědkyně, kterou chování kontroverzního influencera znepokojilo.

Datel se v letadle opil

Podle svědkyně panoval na palubě letadla mezi rodinou Valáška stres. „Křičeli po sobě, ale pro to jsme měli ještě pochopení. Kyliánek byl celou cestu moc hodný, vůbec nebrečel,“ pokračovala.

Nejvíce jí rozhořčilo chování Datla na palubě letadla, kdy se ke konci letu údajně dost opil a dokonce se motal, když procházel uličkou mezi ostatními cestujícími.

„Celkově jsme viděli vždy jen Barču, jak kolem něj skáče s jejich maminkami. Myslím si, že Barča je fakt dobrá máma. Ale to se nedá říct o Markovi, co se ve zhruba poslední hodině a půl letu strašně opil,“ postěžovala si. „Chodil pak i pít za letuškami, docela se i motal v uličce mezi sedadly,“ doplnila svědkyně.

Datel o vztahu s Bárou pochyboval, pak ale oznámili těhotenství:


Přečtěte si také