Kuriozity

26. března 2024 13:14

redakce Prima Lajk

Matka s dcerou to dělají spolu. Vytvářet erotický obsah je naplňuje

Britky Jessie Jo a Phoenix Rae Blue Richards se rozhodly založit společnou stránku na OnlyFans v období pandemie. Na tom by už v dnešní době zřejmě nebylo nic divného, kdyby se nejednalo o matku s dcerou. Kdo s nápadem přišel a jak jim jejich zvláštní byznys jede?

V dnešní době s nadsázkou lze říci, že na OnlyFans si přivydělává každá druhá dívka. Už jsme vás informovali například o učitelce ze školy či dalších kuriózních případech, ve kterých se ženy rozhodly změnit svou kariéru a přivydělat si peníze pomocí vytváření sexuálního obsahu za peníze.

Tentokrát je tu ale docela silný kalibr. Pro spolupráci se totiž rozhodla matka s dcerou. Dohnala je k tomu finanční tíseň v době covidové pandemie.

Phoenix Rae Blue Richards (24) sice měla našlápnuto na kariéru grafické designérky, ale po vysoké škole nemohla sehnat práci. Pak přišla její matka Jessie Joe (55) se vskutku neotřelým nápadem a dámy si založily společnou stránku na OnlyFans. Ona sama už v té době měla šestnáctiletou praxi v erotickém průmyslu. Staly se zároveň prvními ženami, které takový účet rozjely v Anglii. „Doslova přes noc jsme zaplnily všechny novinové titulky. Bylo to vtipné,“ chlubila se Jessie pro web Daily Star.

Erotikou společně vydělávají balík

O tom, že se jejich spolupráce vyplatila, asi není pochyb. Měsíčně si vydělají zhruba 10 000 liber, což je v přepočtu téměř 300 tisíc korun. Už si za to koupily nemovitosti nejenom ve Velké Británii, ale také ve Španělsku či v Bulharsku.

A co od nich můžete čekat? „Na našem společném účtu najdete fotky v prádle, nahé fotky a různé věci. Samozřejmě se ale nedotýkáme a nic spolu nemáme, jde jen fotky,“ upřesnila matka.

„Vždy jsem k ní byla velmi otevřená, takže pokud jde o pózování v sexy prádle nebo vytváření obsahu pro dospělé, necítím se nepříjemně,“ dodala dcera.

Díky vydělaným penězům si prý mohou dopřávat. „OnlyFans platí všechny naše účty, kupuje nám nemovitosti, pravidelně chodíme na jídlo, máme opravdu pěkný život,“ uzavřela matka.

Sdílejte článek
Štítky dcera incest sex OnlyFans matka Phoenix Rae Blue Richards Jessie Jo

Přečtěte si také