Měla několik milenců! Monika Binias popsala milostný život své dcery Ornelly

Štiky (10): Abys to přežil Pepo

Monika Binias se rozhodla, že bude veřejně komentovat život své dcery Ornelly. Nyní popsala, jak vypadá milostný život její starší dcery. Podnikatel Pepa Kokta z toho radost mít nebude.

Monika Binias, která žije ve spokojeném manželství s mladším hokejistou Petrem, se rozhodla, že bude komentovat život svých dcer. Nejdříve si vzala na mušku Charlotte a národu sdělila, že vypadá jako narkomanka a spí v Praze v okolí Hlavního nádraží.

Pozornosti ale neunikla ani Ornella, která má tři děti s podnikatelem Koktou. "Ona dokonce i dříve přiznala, když jsme byli v kontaktu, tak že simultánně s Pepou měla několik milenců. Ona tu svoji promiskuitu nijak neskrývá. To už několikrát zaznělo od ní a nemyslím si, že tato praxe by byla teď jiná," uvedla v pořadu Extra Host a dodala, že Ornelle vyhovovalo, že Kokta vedl život na vysoké noze.

"Pepa v tu dobu bydlel v Pařížské, chodil do drahých kaváren a restaurací. To pozlátko jí vyhovovalo," sdělila Binias.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Simona Krainová

Ornella Koktová nemá s matkou hezké vztahy, už několik let se spolu nebaví. Je jisté, že tímto krokem Binias ruku k usmíření své dceři nepodala. Ornella Koktová zatím slova své matky nekomentovala.

Sdílejte článek
Štítky milenec sexualita Ornella Koktová Josef Kokta Monika Binias

Přečtěte si také