Showbyznys

30. srpna 2023 10:39

Josef Šťastna

Mezi miliardáře nepatří. Přítel Shopaholic Adel ukázal skutečný stav bankovního konta

Kontroverzní influencerka Shopaholic Adel se netají tím, že do svého partnera Jana Kulase je velmi zamilovaná. Jan nyní fanouškům ukázal stav svého bankovního konta. Je s ním Shopaholic pro peníze? Určitě ne.

Někdo se na sociálních sítích chlubí bohatstvím a dává najevo, že si může dovolit rychlá auta, exotické dovolené a návštěvy luxusních restaurací. Přítel Shopaholic Adel to má jinak, ukázal stav bankovního konta a nyní čelí výsměchu.

Kulas podle webu Antiyoutuber.cz měl dát na TikTok číslo svého účtu, zřejmě aby navedl své sledující k zaslání peněz. Tohle internetové žebrání ale část sledujících hodně nadzvedlo ze židle. Žádné velké peníze se na účet bez práce sypat nezačaly. Stal se pravý opak. Lidé začali posílat směšné částky a k tomu přidávali nelichotivé vzkazy. Kulas dokonce začal část peněz vracet.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Kazma

„Žebráku! Že se nestydíš, ostudo,“ zní jeden z ostrých vzkazů, který si partner Shopaholic Adel musel přečíst.

Kulas pak tvrdil, že všechny peníze zase vrátil. Jako důkaz, že vše vyrovnal, nasdílel sledujícím snímek obrazovky s bankovním účtem. Na obrazovce ukázal, že má něco málo přes dvě koruny. To vyvolalo mezi fanoušky další záchvaty smíchu. Nakonec se do hry vložila i Shopaholic Adel a sledujícím vzkázala, že její partner o peníze nežebral.

„To je podle vás podvod? Honza neřekl: A teď mi okamžitě posílejte peníze na můj bankovní účet. Honza tam dal normálně jen číslo svého účtu,“ vztekala se Adel. Fanoušci se jí ptali, proč si Kulas neřeší problémy sám, proč mu partnerka musí dělat mluvčí. Zdá se, že s touto dvojicí ještě bude legrace.

Sdílejte článek
Štítky peníze Instagram chudoba finance TikTok Shopaholicadel Jan Kulas

Přečtěte si také