Na internet unikly nahé fotky Shopaholicadel! Kdo je podle youtuberky rozeslal?

Kontroverzní tiktokerka musí čelit smutné a odporné situaci, které ihned využili její hejtři. Jak se dostaly její soukromé nahé fotky na veřejnost?

Influencerka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel se stala během svého internetového působení mnoha lidem trnem v oku. Kauzu, kterou ovšem musí v posledních dnech řešit, jí ale nezávidí nikdo. Na sociální sítě totiž unikly její nahé fotky, které pořídila ve své koupelně. Nejde pak o žádný rádoby vtip hejtra, který si až moc hrál s Photoshopem, pravost fotografií na Instagramu potvrdila i sama Adéla.

Youtuberka pak celou záležitost pochopitelně nenese moc dobře a kvůli nim i aktuálním problémům ve vztahu s Janem Kulasem nezažívá zrovna veselé období. „Poslední dobou mě ten život nebaví, ale musím být silná aspoň kvůli svému úžasnému pejskovi, který mě potřebuje,“ napsala Adéla na Instagram. Kolují pak nejrůznější fámy o tom, jak se nahé fotky dostaly na internet. Podle youtubera jménem Kopačka je posílal do světa právě její přítel Jan Kulas. Ve svém videu to dokazuje screeny jedné z Kulasových konverzací.

To ovšem Shopaholicadel popírá a tvrdí, že za únikem fotek stojí její bývalá kamarádka, která je jako jediná měla. „Kdyby něco, ty nahé fotky celého mého těla, co teď vylézají na internetu, měla pouze Karolína Lanková, která to rozesílala dál. Karolína se zachovala jako největší sv*ně, tohle je šíření pornografie, to má zůstat mezi kamarádkami,“ napsala bez obalu Adéla na Instagramu. Toto obvinění ovšem Karolína pro web Extra.cz odmítla. „Já jsem žádné její nahé fotografie nerozeslala a ani je rozesílat nebo někde ukazovat nebudu. Že ty fotky mám, to neznamená, že musely být ode mě, určitě jsem je neměla jediná,“ sdělila její bývalá kamarádka.

Ať už je pravda jakákoliv, Shopaholicadel kvůli úniku nahotinek musí řešit další výsměchy ze strany hejtrů, kteří se v útocích na její účet bohužel nezastaví před ničím. I oni by si však mohli uvědomit, že existují určité hranice, které není vhodné a správné překročit. Snad tedy tato kauza vyšumí co nejdříve.

Sdílejte článek

Přečtěte si také