Shopaholicadel

13. července 2023 16:28

redakce Prima Lajk

Krize ve vztahu Shopaholicadel? Youtuberka reaguje na podezření, že svého přítele shodila ze schodů

Zdá se, že další velká láska kontroverzní influencerky dostává obří trhliny. Vážně Adéla svého přítele mlátí a dopouští se domácího násilí?

Už jsou to čtyři měsíce, co se kontroverzní influencerka Shopaholicadel rozešla se svým snoubencem Davidem Pražákem a prakticky ihned ho vyměnila za nového přítele Jana Kulase. O něm mluví Adéla jako o své životní lásce, s nímž je maximálně šťastná a už se spolu pokouší o dítě. Jenže jak se zdá, tak vážné mráčky přišly do tohoto vztahu možná ještě dříve, než mnozí čekali.

Youtuber FatDad, který Adélčin život bedlivě sleduje, totiž zveřejnil soukromé hlasové zprávy Adély a Jana Kulase, na nichž je popsána jejich hádka. ShopaholicAdel se dokonce ve zprávě, kterou poslala své kamarádce, přiznala, že svého přítele uhodila. „On se chová strašně, taková ostuda. Už jsem mu fakt musela jednu napálit, dala jsem mu prostě facku, už si to fakt zasloužil, magor jeden,“ přiznává Adéla v hlasovce. Dále pak mluví v záznamu o tom, že se Jana bojí a také se obává toho, že jí kvůli jeho chování vyhodí z pronájmu. Později se v breku přizná, že při hádce svého přítele dokonce shodila ze schodů! Po tomto činu si pak prý snažila ublížit a mlátila se hlavou o postel.

Kulas pak šel jejich zmiňovanou hádku rozdýchat ven, kde podle Adély dělal ostudu. On si ovšem šel podle svých slov pouze vykouřit pár cigaret. „Zase mi říkala, ať si táhnu za milenkami, tak já se jdu ožrat. Pak někoho najdu a totálně ho zbiju. Já tady mám už páté cígo za sebou, doufám, že když dokouřím zbytek té krabičky, tak to se mnou sekne,“ tvrdí na záznamu Kulas.

Jenže Adéla nyní jakoukoliv krizi či podezření na domácí násilí vyvrací. Podle ní se jedná o lež a předem nahrané divadlo, kterým v hlasových zprávách testovala svou kamarádku. Nic vážného se prý mezí ní a přítelem nestalo. „Myslete si o mně, co chcete, ale nesuďte člověka jen podle internetu, nikdy bych svému příteli neublížila, miluji ho,“ uvedla influencerka na InstaStories. „Celá konverzace od té holky byla pouhá hra a zkouška na ni, abychom si ověřili, zda je to kámoška,“ dodala.

Dále pak samozřejmě tvrdí, jak Kulas zůstává její velkou láskou a i přes všechny hejty a šikanu je nic nerozdělí. Těžko ale říct, zda můžeme její vyjádření brát po minulých zkušenostech vážně. Obzvláště, když ji z mlácení obviňoval i její bývalý přítel David Pražák. Těžko tedy říct, zda Adéla prožívá s partnerem takovou idylku, jak se pořád snaží tvářit.

Sdílejte článek

Přečtěte si také