Shopaholicadel chystá svůj vlastní seriál! Bude v něm hrát i její přítel

Kontroverzní youtuberka Adéla Pulcová už neví, jak na sebe upozornit, a tak přichází s dalším bizárem. Je to její další rádoby vtípek, nebo to myslí opravdu vážně?

Shopaholicadel je internetovým fenoménem posledního roku. Bohužel ale ne v úplně nejlepším smyslu. Adéla si ovšem přes nespočet kauz, často arogantní chování a armádu hejtrů myslí, že je velmi oblíbenou a úspěšnou influencerkou a ráda by si splnila i své další sny. Chtěla se stát moderátorkou, tváří internetového pořadu Hvězdná talk show se však nakonec nestala a dostala zde padáka ještě dříve, než začala. A tak se nyní rozhodla, že chce být herečkou. Jelikož jí ovšem žádná profesionální produkce asi jen tak nějakou roli nesvěří, rozhodla si svůj seriál natočit v podstatě sama.

Na YouTube totiž společně se svými tiktokerskými kamarádíčky chystá seriál s názvem Bu*erantky v akci. V seriálu si podle svých slov zahraje postavu právní prokurátorky Violetty. A kdo že bude hrát jejího seriálového přítele Leona? Ano, hádáte správně. Samozřejmě její skutečný partner a další velká láska jejího života, Jan Kulas. Zbytek obsazení se pak skládá z jejích kamarádů a nepříliš známých tiktokerů, kteří možná doufají, že se díky seriálu s Shopaholicadel dostanou do většího povědomí.

O čem seriál bude, zatím není známé. Evidentně se však bude jednat o amatérskou produkci a už teď se její hejtři těší na bizár roku. Shopaholicadel se pak samozřejmě snaží vzbudit zájem i kontroverzi už rádoby vtipným, ale spíše šíleně laciným názvem. Nechme se překvapit, co z projektu nakonec vyleze. Hejtři ovšem doufají, že se jedná jen o pokus o vtip či další Adélčin výkřik do tmy, z něhož nakonec nic nebude.

Sdílejte článek

Přečtěte si také