Shopaholicadel drsně útočí na bývalého. Fregamer prý holku nemá a těhotenství si vymyslel

Influencerka Shopaholicadel a Fregamercz se sice rozešli už před čtvrt rokem, internetová válka mezi nimi však stále trvá. Zejména Adéle pak její bývalý hodně leží v žaludku a útočí na něj ze všech stran.

Od bouřlivého rozchodu Shopaholicadel s jejím bývalým snoubencem Davidem Pražákem aka Fregameremcz uplynulo už čtvrt roku. Adéla od té doby tvrdí, jak je extrémně šťastná vedle nového přítele Jana Kulase a Fregamercz si také užívá vztah s novou přítelkyní, s níž už má podle jeho slov i čekat dítě. Dalo by se tedy tušit, že se každý z nich posunul v životě dál a společnou životní kapitolu už uzavřeli. Jenže to není tak úplně pravda.

Zejména Adéla na svého ex na streamech pravidelně útočí, pomlouvá ho a šíří informace, o jejichž pravdivosti se dá divoce spekulovat. Na jednom z nedávných živých přenosů se totiž opět naprosto utrhla ze řetězu a tvrdila, že David ve skutečnosti žádnou přítelkyni nemá a jeho slova o dítěti byl jeden velký výmysl! „On žádnou přítelkyni nemá. Žádný dítě nečeká. To bylo nahrané jen kvůli mně, abych žárlila. Docela trapný, jak pořád lže,“ řekla Adel. A to už je poměrně silný kalibr, na který ovšem Fregamer zatím nijak nereagoval. Je to však pouze jeden z jejích pochybných výpadů, na nimž zůstává rozum stát.

Na druhou stranu ani Fregamer stále kapitolu s Adélou definitivně neuzavřel a doufá, že se utká s jejím současným přítelem Kulasem v Clash of the Stars 6. Jenže tento zápas je pořád ve hvězdách. Kulas už měl údajně trénovat, Adéla se ale s jeho trenérem rozhádala a přerušila s ním veškerý kontakt. O případném fightu pak sama mluví velmi tajemně. „Uvidíme, jak to všechno dopadne. Ani nevíme, kdy bude další Clash of the Stars. Prostě nechte se překvapit. Zasloužil by si dostat přes hubu, ten můj bývalý,“ tvrdila youtuberka na streamu. Jenže vzhledem k tomu, že je s Adélou údajně velmi těžká řeč a dlouho se kvůli tomu odkládal i zápas Fregamera s Klukem s kamením, je bitka David vs. Kulas stále jen velkou teorií.


Přečtěte si také