FregamerCZ

18. května 2023 17:42

redakce Prima Lajk

Bývalý přítel Shopaholicadel má vysněné auto a plánuje nové zuby. Vydělává peníze díky hazardu?

Bizarní internetová postavička David Pražák alias Fregamercz se snaží po rozchodu s Shopaholicadel prosadit coby influencer. Jeho výdělky ovšem vzbuzují velké otazníky. Opravdu se mu daří tak, jak tvrdí?

Už jsou to dva měsíce, co se kontroverzní youtuberka Shopaholicadel rozešla se svým tehdejším snoubencem Davidem Pražákem aka Fregameremcz. Dvojice na sebe ihned začala kydat špínu a Adéla o svém ex začala mluvit jako o klukovi, jehož živila, nechtěl pracovat a je tak nesamostatný, že po sobě neumí na záchodě ani spláchnout. Jenže Fregamer po jejich rozchodu jenom kvete a snaží vzbudit dojem, že se mu velmi daří.

David si totiž ihned našel novou partnerku, s níž už dokonce čeká dítě, za pár týdnů si vyřídí účty s Klukem s kamením v Clash of the Stars a má také několik úspěšných internetových spoluprací. A ty mu evidentně vydělávají slušné peníze, nebo se to alespoň snaží tvrdit. Fregamercz se totiž na Instagramu pochlubil vysněným „novým“ autem, čímž si údajně splnil velký cíl a nyní si hodlá splnit další sen – koupit si nové zuby. Jenže zatímco mnozí mu šťastné období přejí, další mají nad jeho životním stylem pochybnosti, stejně jako nad údajným způsobem jeho výdělku.

Jeho novým vysněným autem je totiž stará škodovka, která asi v dnešní době nestála moc peněz a navíc podle fotek nevypadá, že bude v nejlepším stavu. Mnohým se navíc nelíbí jeho spolupráce se sázkovou společností AIBET, k níž ho údajně navedl youtuber Datel. Fregamercz na sociálních tvrdí, že díky firmě udělal zaručené sázky a investice, díky nimž si koupil svoje auto. Jenže mnozí lidé označují praktiky a systém sázkové společnosti AIBET, jež údajně stojí na vyspělém softwaru, za velmi pochybné a je kolem ní spousta otazníků.

Lidé proto považují propagování podobné firmy za špatné, stejně jako propagaci hazardu. Jeho kritici totiž správně upozorňují, že ho sledují zejména děti. David se má tedy po rozchodu s Adélou na první pohled dobře. Jen aby ho touha po kariéře influencera podobným stylem nedostala do problémů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také