Bývalý přítel Shopaholicadel podal na youtuberku trestní oznámení! Řekla o něm, že má AIDS

Nepřátelství mezi kontroverzní influencerkou Shopaholicadel a jejím bývalým přítelem nabralo nové špinavé obrysy. Adélčino poslední vyjádření bude totiž řešit policie.

Ještě před pár měsíci byla mezi nimi láska jako trám, nyní si nemůžou přijít na jméno. O kom je řeč? No přece o Shopaholicadel a jejím bývalém snoubenci Davidu Pražákovi aka Fregamerczovi. Dvojice se rozešla před necelými dvěma měsíci a ihned na sebe začali házet špínu. I když se oba zdánlivě posunuli dál, našli si nové drahé polovičky, a Fregamercz čeká s novou přítelkyní už dokonce dítě. Jenže ani přesto na sobě nenechávají nit suchou a zejména Adéla se v posledních dnech „činí“. A se svým nejnovějším prohlášením zase jednou překročila hranici slušnosti.

O svém ex Davidovi totiž během jednoho streamu na TikToku prohlásila, že má AIDS. „Určitě bych chtěla něco od Davida, ještě bych od něj něco chytla. David má AIDS,“ řekla své kamarádce a dalším sledujícím. Situaci se pak společně se svou kámoškou smála. Jenže pro většinu lidí to byl další Adélčin nepochopitelný moment a zejména ošklivá pomluva, kterou David rozhodně nehodlá nechat jen tak.

Podle reakčního kanálu FatDad už totiž podal Fregamer na Adélu trestní oznámení za pomluvu. Že její slova řeší i policie, přiznal sám David webu Extra.cz. „Jsou to lži. Momentálně čekám na výsledky testu, ale tímto mě pohoršila. Už je to v řešení policie. To, co dělá, není v pořádku,“ uvedl ve vyjádření s tím, že jako důkaz podstoupil test. Nechme se tedy překvapit, zda bude policie situaci řešit či Shopaholicadel vyvázne s čistým štítem. Mnoho hejtrů by jí ale problémy s policií jistě přálo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také