FregamerCZ

26. července 2023 14:51

redakce Prima Lajk

Expřítel Shopaholicadel ukázal novou holku. Přiznal její nemoc a kvůli kritice odešel ze sociálních sítí

David Pražák alias Fregamer má po rozchodu s kontroverzní influencerkou další novou přítelkyni. Lidi mu ovšem kvůli tomu začali ošklivě nadávat a tiktoker přiznal její vážnou nemoc.

Už je to déle než čtvrt roku, co se influencerka Shopaholicadel rozešla se svým snoubencem Davidem Pražákem alias Fregamerem a našla si nového přítele. Ani David nezůstal ale dlouho sám a brzy rozhlašoval do světa, že má novou holku a o pár týdnů později dokonce prozradil, že s ní čeká dítě. Jenže jak se zdá, nakonec je všechno jinak. Fregamer svou údajnou přítelkyni nikdy neukázal, o dítěti přestal mluvit a nyní se po jeho boku objevuje nová partnerka.

Davidova nová přítelkyně se jmenuje Nikola a Fregamer s ní velmi záhy po začátku jejich vztahu začal streamovat na TikToku a ani ona se novou láskou na sociálních sítích netají. V jednom ze streamů pak Fregamer prozradil, že s Nikolou chodí od 10. července, znají se však už pět let. Jenže lidé místo toho, aby mu novou lásku přáli, se ihned začali dvojici vysmívat a ukazovat své pochybnosti. Nová partnerka totiž vypadá podle hejtrů až příliš mladě, podle mnohých jí pak nebylo ani 15 let a vypadá jako klon Shopaholicadel. Fregamer přitom v jednom z videí zmiňoval, že Nikole je 21 let, nikdo mu to ale moc nevěřil. Nad jeho partnerkou se pak pozastavily také reakční kanály v čele se Sibiřanem.

Fregamer ovšem útoky a tlak lidí tentokrát neustál a kvůli jejich hnusným zprávám se rozhodl, že na čas odejde ze sociálních sítí. Pro web Antiyoutuber.cz pak uvedl, že jeho přítelkyně trpí dětskou mozkovou obrnou a také epilepsií. Na TikToku se pak rozloučil velmi bizarním způsobem – došel s matrací k řece Labe a vyplul na ní směrem do Německa, kde nyní pobývá. Ještě předtím na svém posledním streamu oznámil, že by lidé na sebe neměli být zlí a neměli by koukat na vzhled člověka. „Takže lidi já se s vámi loučím a snad se za nějakou dobu ještě uvidíme. Loučím se tady ze streamu a celkově na sociálních sítích,“ uvedl tiktoker.

@jayk_7777 Fregamer na Labi #fregamercz #labe #matrace #plavba #fyp #foryou #notafraid #jasevratim ♬ My Heart Will Go On (Love Theme from "Titanic") - Céline Dion

„Jelikož já jsem vyučený kuchař a číšník, tak jsem právě dostal nabídku, že můžu dělat v kebabu v Drážďanech,“ řekl pro web Antiyoutuber.cz. I přes současný odchod ze sociálních sítí se ale samozřejmě hodlá někdy vrátit. Tak uvidíme, jak dlouho se bude z reakcí hejtrů vzpamatovávat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také