Shopaholicadel zavolala na svého ex policii. Sama si přitom dělala legraci z jeho nemocné přítelkyně

Spory mezi kontroverzní youtuberkou a jejím bývalým přítelem Davidem Pražákem neberou konce. Naopak se ještě vyostřují a už do nich byla zapojena i policie.

Od rozchodu Adély Pulcové aka Shopaholicadel se snoubencem Fregameremcz uplynulo již 5 měsíců a asi všichni víme, o jak bouřlivý krach vztahu, po němž následovalo kydání špíny z obou stran, se jednalo. Člověk už by ale předpokládal, že po tolika měsících se situace trochu zklidní a obě horké hlavy trochu vychladnou. Chyba lávky! Situace je aktuálně snad ještě vyhrocenější než kdy dřív, a ve hře je dokonce trestní oznámení!

Vše začalo před několika dny, kdy si začala Shopaholicadel dělat na tiktokerském streamu legraci z Davidovy nové přítelkyně a zejména z její nemoci. Jak totiž Fregamercz před časem přiznal webu Antiyoutuber.cz, jeho přítelkyně Nikola trpí dětskou mozkovou obrnou a také epilepsií. Jenže ani to nebránilo Adéle chovat se naprosto necitlivě. „Já jsem Davidova holka a jsem postižená. Já neumím mluvit, já jsem postižená a mám mentální retardaci. Já jsem Davidova holka a je mi šestnáct,“ říká Adéla ve videu. To už ovšem přišlo řadě lidem naprosto přes čáru. A mezi ně se počítal samozřejmě i David.

@fregamercz.ofc

♬ původní zvuk - 🔥David Pražák🔥

Rozčílený Fregamer si proto jel do Prahy s Adélou vyřídit účty. Ta ho měla podle jeho vyjádření i následného videa sama pustit do domu, dveře od bytu už mu ale neotevřela. Místo toho na něj zavolala policii za to, že se k ní násilím dobývá. Pražák si pak myslí, že ho pustila do domu právě proto, aby na něj mohla následně zavolat policii. „Bylo to kvůli tomu, aby mohla zavolat policii a aby ona byla ta ublížená. Policie nám řekla, že tam mělo být nějaké výtržnictví a že jsme se měli dobývat do domu,“ řekl tiktoker pro web Antiyoutuber.cz.

@fregamercz.ofc Důkaz toho ze nás pustila sama dovnitř #nevzdamese #fregamerfamily #foryoupage ♬ původní zvuk - 🔥David Pražák🔥

I když Fregamerovi chování jeho bývalky přijde už spíše úsměvné, Shopaholicadel si hraje na sociálních sítích na oběť a vyhrožuje trestním oznámením. „To, co teď David dělá, už docela přehání. Já jdu zítra na policii a udělám to, že bude mít zákaz styku a přiblížení se ke mně, protože tohle už přehání,“ sdělila Shopaholicadel na Instagramu. Fregamer údajně stejnou cestou jít nechce, udělá ovšem na sociálních sítích vše pro to, aby Adéla nadále nelhala či nepomlouvala a za své sprosté činy se omluvila. No, bude to s ní mít asi ještě hodně těžké.


Přečtěte si také