Virály

25. dubna 2023 10:58

redakce Prima Lajk

Mistryně světa v boxu se stala hvězdou OnlyFans. Co nechutného si od ní fanoušci kupují?

Mistryně světa v boxu Ebanie Bridges to rozjíždí na OnlyFans. Co si po ní zákazníci žádají, a jak se smířila s tím, že je oficiálně první boxerkou spolupracující se známou platformou pro dospělé?

Dnes už není vhodné ptát se, kdo všechno je na OnlyFans, nýbrž kdo ještě není. Čerstvě se pak k platformě pro dospělé připojila také mistryně světa v boxu Ebanie Bridges, která si tak v 36 letech našla alternativní zdroj příjmu, jenž se ale pojí i s pár poněkud bizarními praktikami.

Sexy Australanka, která se mimo jiné stala oficiálně první profesionální boxerkou na OnlyFans, totiž přiznala, že o její „služby“ projevilo zájem velké množství všelijakých fetišistů. Už tak dokonce po několika šílených žádostech začala uvažovat, že začne prodávat vodu z vany, ve které se koupala, nebo použité ponožky.

Nicméně nejen bizáry jí zjevně fungují. Ebanie na OF obří zástup fanoušků, kterým bohatě stačí jenom ona samotná, takže jí pak nabízí zaplatit nájem nebo další účty výměnou za sexy fotku či video. Svého rozhodnutí přidat se na známou platformu tak kráska nelituje, zatím to navíc stále bere jenom jako hobby, nikoli práci na plný úvazek.

Sdílejte článek

Přečtěte si také