Monika Binias vyvrací lži. S Charlotte jsme v kontaktu a ona nikdy netvrdila opak, říká

Charlotte Štiková (27) v poslední době byla velkým tématem. Údajně na tom měla být hodně zle, měla se bavit s narkomany a okrádat zákaznice, které si od ní na internetu chtěly koupit oblečení. Na pomoc jí přiskočila matka Monika Binias (51), která se ale dočetla, že se s dcerou vlastně nestýká. Charlotte ale podle ní nic takového neřekla a rozhodla se to dokázat.

Když Monika Binias před časem promlouvala o své dceři v jedné z epizod podcastu Nevim no, dala jasně najevo, že jde pro ni o velmi citlivé téma. „Špatní lidé ji dovedli k narkotikům. Nemůžu se sebrat a jet pro ni. Nejde to,“ posteskla si. Možná právě její slova byla zlomovým bodem, kdy se Charlotte rozhodla, že pomocnou ruku přijme. Matka a dcera se sešly a dohodly se, co a jak.

„My jsme byly o víkendu v Praze točit náš podcast, plus jsme dávaly nějaké VIP rozhovory. A já mám aktuální fotky a za tři neděle nebo za čtrnáct dní, až to zpracujeme, vyjde rozhovor. Ona vyjde jako host. To už je všechno natočené a mám fotky, jak aktuálně vypadá. Druhý den to bylo se Sámerem Issou, zpívali spolu svůj slavný duet. Charlotte vypadá báječně,“ pochlubila se Binias pro Prima Ženy.

Aktuální fotografii své dcery zveřejnila podnikatelka záhy na sociálních sítích. Nutno podotknout, že fotografie ani v nejmenším nepůsobí, že by prošla jakoukoliv retuší. Charlotte na ní vypadá spokojeně a usmívá se. S mámou si nejen popovídala v podcastu, ale také se s ní domluvila na pomoci.

„Ona je miláček, opravdu to je hodná holka. Bohužel teď má blbé období. Snažíme se... teda jen já, nikdo jiný z rodiny, všichni ostatní se ji snaží potopit. Já jsem její máma, ten člověk je hotový, samozřejmě musí chtít sám,“ prozradila tehdy Monika Binias s tím, že pro Charlotte shání pomoc. O to větším šokem bylo, když se dočetla něco, co se s jejími slovy vzájemně vylučuje.

Binias vyvrací lži

Charlotte prý měla Blesku sdělit, že s matkou není v kontaktu a že informace o její pomoci se nezakládají na pravdě. „Nestýkáme se. Rozhodně to není pravda. Nevím, jak na tohle přišla, anebo jestli si tím chtěla nějak zviditelnit ten svůj podcast. Já fakt netuším...“ cituje nejmladší dceru Moniky Binias deník.

Monika Binias záhy promluvila o tom, že s dcerou skutečně v kontaktu je. Tomu koneckonců nasvědčuje i nedávno zveřejněná fotografie z natáčení jejího podcastu. Tvrzení, že by tomu snad mělo být jinak, ji rozčílilo.

Čtěte také: Rodina Štikových se bojí o Charlotte. Lidé zpochybňují způsob, jakým si vydělává peníze

„Já už teď dávám aktuální informace. V příbězích mám aktuální konverzaci po osmé hodině, kde se ptám Charlotte, jestli někdy řekla, že se nestýkáme. Napsala mi, že to vůbec neřekla. Za chvilinku dám i fotku z natáčení podcastu,“ uvedla Monika Binias pro Prima Lajk.

Svědectví o schůzce

Podnikatelce nedává smysl, jak může někdo tvrdit, že se s dcerou nestýká, když nedávno zveřejnila fotografie dokazující opak. „Všude vyšly fotky z natáčení podcastu a tam je přesto napsáno, že v podcastu nebyla. To je zarážející,“ řekla upřímně. Na setkání matky s dcerou navíc existuje řada svědků, jeden z nich potvrdil schůzku i naší redakci.

„Ony tady u mě byly a byly tady v pohodě. Charlotte to slušelo, vypadala fajn,“ prozradil před pár dny během krátkého rozhovoru pro Prima Lajk zpěvák Sámer Issa. I z tónu hlasu přitom bylo jasné, že si ze schůzky odnesl jen ty nejlepší dojmy.

Podívejte se na Charlotte v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy rozhovor lži Charlotte Štiková Monika Binias Sámer Issa

Přečtěte si také