Showbyznys

11. srpna 2023 15:33

Josef Šťastna

Natálko, tvůj táta se obrací v hrobě! Mladá Grossová to schytala za duhové vlajky

Grossová nazpívala novou píseň

Zpěvačka, kterou na Instagramu sleduje přes 60 tisíc lidí, řeší hodně nečekaný problém. Natálka Grossová (20) poznala, jakou nenávist v sobě nosí část jejích fanoušků. Nechutné hejty odstartovaly duhové vlajky.

Chudák holka! Natálka Grossová, která jeden čas zkoušela chodit s Adamem Kajumim, poznává, jaká nenávist je zakořeněná mezi jejími fanoušky. Za všechno může krátké video, které natočila s novým přítelem v nizozemském Amsterdamu. Na jednom záběru jsou totiž vidět duhové vlajky. A bohužel plno lidí pohled na duhu neuneslo.

„Sedla jsem si ke komentářům pod mými reels videi a to, kolik zloby je v lidech a kolik zloby je v České republice, je smutný. Přidala jsem písničku Wonderland, udělala jsem z toho reel, natočila jsem to v Amsterdamu. A první věc, kterou lidi brutálně hejtujou, je, že jsou za mnou pride vlajky. Nechápu, že se to v dnešní době rozebírá nebo řeší, opravdu by mě to nenapadlo,“ uvedla podle webu Super.cz dcera zesnulého premiéra Stanislava Grosse.

Negativních komentářů bylo pod videem k nové písní opravdu hodně. Někteří lidé navrhovali, že vlajky by se měly zapálit. Další lidé útočili přímo na Natálku, že je nejhorší zpěvačkou na světě. Objevily se ale také komentáře, které útočily na jejího tatínka.

„Fotr se obrací v hrobě,“ napsal jeden ze sledujících pod video. „Vrať peníze za tatínka,“ stálo v dalším z mnoha nehezkých komentářů, které Natálka musela číst. Netušíme, jak Stanislav Gross souvisí s duhovými vlajky a netuší to ani Grossová. Ta kritikům dost rázně odpověděla, že útoky na zesnulého otce jsou hodně za hranou.

„Další věc, ke které bych se chtěla vyjádřit, jsou komentáře ohledně mého táty. Ano, můj táta byl premiér, holt jsem se narodila do takové rodiny, do které jsem se narodila, to nezměním. A neznamená to, že se stydím za svého tátu, jsem na něj pyšná, i když tady není. A myslím, že je to nejlepší táta, kterého jsem mohla dostat,“ uzavřela Natálka účtování se svými naštvanými fandy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také