Showbyznys

25. září 2023 10:17

Josef Šťastna

Něco jí našli v prsu. Týnuš Třešničková po popáleninách dál válčí s osudem

Patří mezi nejvlivnější a nejstatečnější influencerky v Česku. Týnuš Třešničková se nebojí otevřeně hovořit o zdravotních problémech. Své fanoušky informovala také o tom, že jí lékaři objevili v prsu něco, co muselo rychle ven.

Byla krásná, bohatá a bezstarostná. To se změnilo v září 2018, když byla Třešničková s partnerem v luxusní turecké restauraci. Číšník nezvládl manipulaci s ohněm a influencerka utrpěla závažné zranění. Týnuš ale ukázala, že se nevzdá, že dál bude bojovat s osudem.

I když by se zdálo, že influencerka, která svou kariéru založila na kráse a půvabu, nenajde odvahu veřejně vystupovat, opak byl pravdou. Týnuš utrpěla popáleniny druhého stupně, ale dnes znovu na svém Instagramu ukazuje fotky v plavkách či dělá reklamu na kosmetické produkty. Rozhodně se nestydí ukazovat tělo, které rozhodně není dokonalé.

Nedávno Týnuš přiznala, že si nechala zvětšit svoje prsa. Z původních 325 mililitrů přesedlala na velikost 425 mililitrů. Operace navíc proběhla rychleji, než Třešničková původně plánovala, lékaři jí totiž našli v prsu něco, co muselo ven.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kerndlová prožívá smutné období. Mamince se vrátila rakovina

„Na jednom prsu se mi okolo implantátu udělala kapsule, která začala bolet a prso deformovala. Nález to celé urychlil,“ uvedla k operaci žena, kterou na Instagramu sleduje více než 400 tisíc lidí.

Jaká jsou rizika při plastických operacích? Podívejte se na video:

Sdílejte článek
Štítky Turecko Instagram prsa plastika Česko plastická operace Týnuš Třešničková Influencer

Přečtěte si také