Showbyznys

24. září 2023 12:13

Josef Šťastna

Zpěvačka Tereza Kerndlová je těhotná, začali spekulovat její fanoušci

Hodně tajemné zprávy začala na svůj Instagram, kde ji sleduje více než 180 tisíc lidí, vypouštět Tereza Kerndlová (36). Prý fanouškům hodně brzy oznámí zásadní zprávu. Je zpěvačka těhotná?

Tereza Kerndlová se na čas stáhla z veřejného života a někteří fanoušci se začali bát, zda je dcera Ladislava Kerndla v pořádku po zdravotní stránce. Možná je ale všechno jinak.

„Vím, že vás poslední dobou hodně zanedbávám, ale za pár měsíců snad budu pro vás mít hezké překvapení,“ uvedla zpěvačka na svém Instagramu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kerndlová prožívá smutné období. Mamince se vrátila rakovina

Co to může být? Ukáže novou fotku v plavkách? Bude chystat koncert? Nebo oznámí, že je konečně v jiném stavu, což by asi řadu fanoušků zaskočilo a zároveň pozitivně zaskočilo? Zpěvačce pomalu táhne na 40, a pokud rodinu chce, má nejvyšší čas.

Jak žije otec Terezy Kerndlové? Podívejte se na video:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kdo je Robert Kerndl, který figuruje v kauze bílého prášku? To se dozvíte zde!

Okouzlující a talentovaná zpěvačka a její manžel René žijí ve španělském letovisku Estepona. Nejsou tedy tolik na očích lidem z českého bulváru. Je tedy možné, že se jí podařilo opravdu dostat do jiného stavu, aniž by to fotografové měli šanci zachytit. Uvidíme už brzy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také