Showbyznys

12. října 2023 15:37

redakce Prima Lajk

Odporný útok na slovenské hvězdy. Krásky byly svlečeny do naha

Sexy kočky mají problém. Natália Lopašovská a Dominika Šimová, které se na Slovensku prosadily v různých reality show, nyní zjišťují, že sláva nemusí přinášet jen pozitiva a výhody.

Natália Lopašovská, která zazářila ve farmářské show, a její kamarádka Dominika Šimová se hodně vyděsily, když zjistily, že na sociálních sítích poletují jejich nahé fotky.

„Já z toho zůstala úplně v šoku. Prostě mi to poslal jeden z mých sledujících, že to našel na Twitteru. On si myslel, že já někomu posílala nahou fotku a tak se to dostalo ven,“ uvedla Dominika Šimová. Její slova cituje web Topky.sk.

Obě dámy začaly ihned vzpomínat, komu kdy v minulosti nějaké žhavé fotky posílaly a zda je možné, že by nějaký zhrzený expartner šel a nasypal je na internet nebo bulvárním novinářům.

Když ale Natálka a Dominika nahou fotku uviděly, tak měly jasno. Fotka, kterou web Topky.sk nakonec uveřejnil, totiž není skutečná. Jde o nějaký fejk, kdy obě krásky svlékla šikovná aplikace. Možná je i škoda, že se novinářům na Slovensku do ruky nedostaly reálné snímky.

Máte rádi podcast Hlasy zločinu?

Sdílejte článek
Štítky Slovensko nahota erotika

Přečtěte si také