Paže a zadeček připomínají slavnou modelku Ashley Graham. Kuchařová může vynášet XXL kousky

Půvabná Taťána Kuchařová (36) si už vůbec nic nedělá z toho, že jí utekl manžel Ondřej Brzobohatý (41). Naopak dokazuje, že i opuštěná žena si může užívat života plnými doušky a bavit se s přáteli. Spokojená Taťána Kuchařová jen kvete a možná dostane nové pracovní nabídky, protože se dostala do fáze, kdy by mohla předvádět módu, kterou ráda vynáší modelka Ashley Graham (36).

Okouzlující Taťána Kuchařová se v roce 2006 stala Miss World a od té doby její život připomíná jeden velký kolotoč. Životního vrcholu dosáhla v roce 2016, když si ji k oltáři dovedl slavný hudebník a herec Ondřej Gregor Brzobohatý. Veselka to byla velkolepá a fanoušci nádherného páru jen čekali, kdy zamilovaná dvojice oznámí těhotenství. Jenže to se nestalo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Taťána Kuchařová po rozvodu chodila na terapii

Naopak na konci roku 2021 pár oznámil rozchod. Kuchařová i Brzobohatý se dušovali, že nebudou veřejně prát špinavé prádlo a rozchází se jako přátelé. Tento dojem skončil, když Kuchařová na svého manžela podala žalobu k církevnímu soudu. Kuchařové hlavně vadilo, že Ondřej se převléká do dámských šatů a měla strach, zda takové chování nemůže být dědičné.

Ondra Brzobohatý dokonce šel do deníku Blesk a tam vysvětlil, že není gay a považuje se za heterosexuála. „O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Má orientace je a vždy byla heterosexuální,“ sdělil Brzobohatý deníku Blesk s tím, že prožil dětství obklopený divadelními kostýmy a líčidly, což v něm zřejmě vyvolalo chuť zkusit si ženskou roli. Kvůli Kuchařové vyhledal i odborníka, který mu potvrdil heterosexualitu.

„Šel jsem tam, protože jsem jí chtěl dokázat, že má záliba v převlékání nemá nic společného s mou orientací, jak se Taťána bála. Zároveň si chtěla potvrdit, že to není dědičné,“ uvedl syn herecké legendy Radka Brzobohatého. Lékařka podle jeho slov shledala, že Ondřej není homosexuál.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Taťána Kuchařová tvrdí, že není zlá a zhrzená. Podala stížnost proti advokátce Slámové

Krásná Kuchařová je ráda, že není v toxickém vztahu

Také Kuchařová je dnes velmi spokojená a je hlavně ráda, že už nemusí žít s Ondřejem, protože podle jejích slov šlo o toxický vztah.

„Mělo to tak rozhodně být. Vysvobodilo mě to z něčeho, co bylo toxický. Nechci dávat pozornost tomuhle toxickýmu narcisovi,“ uvedla svůdná Kuchařová pro deník Blesk na konci roku 2022, když už se zdálo, že na svého bývalého manžela vůbec nemyslí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nikdy jsem nebyla chudák! Taťána Kuchařová se snaží ukázat, že žít se dá i bez muže

V létě 2023 znovu Kuchařová mluvila o tom, jak moc je ráda, že skončil toxický vztah a všechny fanoušky upřímně ujistila, že se má skvěle. „Jsem opravdu šťastná, že jsem se zbavila toxických lidí. Máme před anulací církevního sňatku, věci určitým způsobem běží… Pravda potřebuje svůj čas. Je potřeba trpělivosti, ale směřuje to, myslím, správným směrem. Jsem šťastná, daří se mi, nic mi nechybí,“ pochlubila se pro Deník.cz.

Na začátku roku Kuchařová vysvětlila, že není opuštěná, že je to jen taková hra. „Jenom to, že si člověk dává partnerský detox, neznamená, že je sám. Neznamená to, že je opuštěný a že je chudák. Já rozhodně nejsem a nikdy jsem nebyla. Akorát si člověk chce nechávat od jisté doby věci pro sebe a chce mít klid," uvedla Kuchařová pro magazín Showtime. "Mám kolem sebe tolik blízkých lidí, kterým můžu kdykoliv zavolat, nikdy jsem neměla potřebu si něco kompenzovat. Veškeré věci, a já jsem taková, se snažím řešit sama v sobě. Nekompenzuji si své pocity někým jiným. To, jak se tady neustále prezentuje, jak jsem opuštěná, to je taková hra, protože se to asi více čte. Nevím, ale takhle to nikdy nebylo a nikdy nebude," dodala sebevědomě.

Kuchařová popsala, jak se má dobře. Podívejte se na video:

O tom, že Kuchařová má kolem sebe plno pohodových přátel, se fotografové mohli přesvědčit, když se objevila na plese v Brně, kam ji doprovodil učitel tance tance Michael Petr. „Známe se asi rok a jsem ráda, že jsme tady spolu. Jestli jsem zadaná? No, tak to si nechám pro sebe,“ vysvětila s úsměvem pro Blesk s tím, že Ondřej Brzobohatý už jí vůbec nechybí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tenhle svět by už pro Havla nebyl, říká Ladislav Špaček

K tanci ji vyzval také mistr etikety Ladislav Špaček, který měl co dělat, aby jejímu tempu na parketu stačil. Mohutné paže i stehna odhalily, že Kuchařová je v parádní formě a nestrádá duševně ani fyzicky.

Temperamentní Miss World se v Brně stala královnou parketu a její pevný úchop si chtěl vyzkoušet nejeden muž. Uvolněná a rozzářená Kuchařová tak dala vzpomenout na legendární americkou plus size modelku Ashley Graham, která také zažívá skvělé období a také je na ní vidět, že se jí daří. Obě dámy jsou půvabné, šťastné a oběma se daří. Rozdíl je snad jen v tom, že Graham je vdaná a s manželem Justinem Ervinem vychovává tři syny.


Přečtěte si také