Youtubeři

29. prosince 2023 10:53

Josef Šťastna

Popřál depresivní Vánoce a spáchal sebevraždu. Policie věřila, že youtuber je pedofil

Známý youtuber PC Siqueira (vlastním jménem Paulo Cezar Goulart Siqueira) spáchal v 37 letech sebevraždu ve svém bytě v Sao Paulo. Jeho tělo našla bývalá přítelkyně. PC Siqueira figuroval v pedofilní kauze.

PC Siqueira měl na svém youtubovém kanále přes dva miliony odběratelů. Těm ještě v posledním vysílání popřál depresivní a osamělé Vánoce a pak se odpojil. Bylo jasné, že Paulo Cezar Goulart Siqueira na tom není psychicky dobře. Na podzim se rozešel se svou přítelkyní a fanouškům oznámil, že na Vánoce bude sám.

Jeho bývalá partnerka Maria Watanabe také brazilským novinářům popsala, že v poslední době hodně užíval drogy, aby nevnímal těžké dny a samotu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Michal Penk už nebere pervitin a chce znovu vystupovat

Přivolaný koroner konstatoval, že mladý muž zemřel bez cizího zavinění. V bytě se našly léky, kokain a alkohol. Podle brazilských novinářů se mladý muž zřejmě zdrogoval a pak udusil.

Paulo Cezar Goulart Siqueira v posledních týdnech čelil enormnímu tlaku, protože kriminalisté ho vyšetřovali v pedofilním kauze. Youtuber měl podle vyšetřovatelů sdílet snímky zneužívaných dětí. O sebevraždu se podle deníku Daily Mail pokusil Siqueira už v březnu, tehdy ho ale lékaři ještě zachránili.

Podívejte se na pohřeb legendární zpěvačky Sinéad O'Connor:

Sdílejte článek
Štítky policie sebevražda Vánoce Brazílie YouTube pedofil youtuber PC Siqueira

Přečtěte si také