návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama
Videa

6 největších chyb podle Pohlreicha: Uhlí, nebo dřevo? Na to se vykašlete, důležitá je jiná věc, radí šéfkuchař

Maso si lidé na grilování většinou vybrat dokážou. Jenže pak přichází dilema, jestli grilovat na uhlí, či dřevě. Ovlivní to nějak chuť masa? A co je lepší? Poradí Zdeněk Pohlreich!
Vydáno: 02.06.2015
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

„Lidi často tvrdí, že uhlí nebo dřevo je to, co tomu jídlu dává chuť. Já si myslím, že to je omyl. Chuť toho jídla je obsažená v tý surovině a v těch šťávách z masa. To je na tom to nejpodstatnější," uvádí na pravou míru šéfkuchař.

Style - Zdéňa šest chyb část 2

6 největších chyb podle Pohlreicha: Nepečte celý prase! Poleze vám pak až ušima, varuje šéfkuchař

Style - šest nejvetších chyb díl 1.

6 největších chyb podle Pohlreicha: Grilovat s umělými marinádami je hnus!

Úsměvy rozdává i do samotných jídel.

Kritik Pohlreich: Nesnáším vietnamská bistra i čínské restaurace! Podívejte se proč

Článek je zařazen v: Rozpal to, šéfe! , maso , šéfkuchař , Zdeněk Pohlreich , jídlo , chuť , dřevo , uhlí