reklama

reklama

6 největších chyb podle Pohlreicha: Uhlí, nebo dřevo? Na to se vykašlete, důležitá je jiná věc, radí šéfkuchař

skrivaa. Publikováno: 02.06.2015
Maso si lidé na grilování většinou vybrat dokážou. Jenže pak přichází dilema, jestli grilovat na uhlí, či dřevě. Ovlivní to nějak chuť masa? A co je lepší? Poradí Zdeněk Pohlreich!

reklama

„Lidi často tvrdí, že uhlí nebo dřevo je to, co tomu jídlu dává chuť. Já si myslím, že to je omyl. Chuť toho jídla je obsažená v tý surovině a v těch šťávách z masa. To je na tom to nejpodstatnější," uvádí na pravou míru šéfkuchař.

Style - Zdéňa šest chyb část 2

6 největších chyb podle Pohlreicha: Nepečte celý prase! Poleze vám pak až ušima, varuje šéfkuchař

Style - šest nejvetších chyb díl 1.

6 největších chyb podle Pohlreicha: Grilovat s umělými marinádami je hnus!

Úsměvy rozdává i do samotných jídel.

Kritik Pohlreich: Nesnáším vietnamská bistra i čínské restaurace! Podívejte se proč

reklama