7. října 2013 06:50
Dagmar DandováRecept na koláč: Čím Erbová krmí Řepku?
Myslíte si, že modelky a sportovci jedí jenom zdravá a lehká jídla? Omyl! Vlaďka Erbová peče svému manželovi Tomášovi Řepkovi (39) pořádně tučné koláče.
Není divu, že se bývalý fotbalový reprezentant postupně dostává z formy a mírně řečeno kyne. Za výživu sportovce, který by ještě chtěl slušné angažmá, dáváme Erbové červenou kartu! S takovým jídelníčkem se hráč SK Hvozdnice jen tak do první ligy znovu nevyhrabe….
Nicméně Prima-Style.cz uznává, že koláč s čokoládou Vlaďky Erbové vypadá skutečně „k sežrání“.
„Je nejlepší! Nevydržel u nás ani den,“ uvedla modelka na Facebooku. Svůj kousek hned vyfotila a prozradila recept.
Řezy s čokoládou
Budete potřebovat:
2 vanilkové cukry
1 strouhanou čokoládu
3 lžíce krupice
marmeládu na promazání
1 litr mléka
4 balení čokoládových Be-be sušenek
3 balení čokoládového pudinku v prášku
1 smetanu ke šlehání
2 balení zakysané krémové smetany
Postup:
Z mléka, pudinkového prášku a trochy cukru uvaříme hustý pudink. Smetanu vyšleháme dotuha a promícháme se zakysanou smetanou a vanilkovým cukrem.
Dno hlubšího plechu vyložíme dvěma vrstvami sušenek, které promažeme marmeládou. Na ně rozetřeme pudink, na něj znovu sušenky a potřeme šlehačkovým krémem.
Posypeme nastrouhanou čokoládou nebo posypeme bohatě kakaem. Necháme alespoň dvě hodiny vychladnout a ztuhnout.
Místo smetany ke šlehání můžeme použít i tvaroh. Místo čokoládového pudinku třeba vanilkový. Fantazii se meze nekladou.
-dad-
Mohlo by vás zajímat: