Showbyznys

31. října 2023 11:49

Josef Šťastna

Psychopat Bejr ho zabije, bojí se fanoušci. Soukup chce smutek z Agáty rozběhat v kleci

Jak vypadá zákulisí živého přenosu Clash of the Stars

Mediální magnát Jaromír Soukup (54) netají, že je stále otřesený z toho, že ztratil Agátu Hanychovou (38). Chce přijít na jiné myšlenky a chystá se bojovat pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Do klece se proti němu postaví Aleš Bejr, který nosí přezdívku Psychopat.

Jaromír Soukup pořád nemůže zapomenout na vztah s Agátou Hanychovou. Ona sice uvedla, že se s mediálním magnátem rozejít musela, protože ho neměly rády děti, které si pořídila s podnikatelem Mirkem Dopitou a hercem Jakubem Prachařem, také ale naznačila, že Jaromír nebyl schopný stačit jejímu divokému životnímu tempu.

Soukup nyní ale chce všem dokázat, že do starého železa rozhodně nepatří. Začal se hodně motat kolem organizace Clash of the Stars, kde se snoubí sportovní výkony s bizarní podívanou, a dokonce zavítal na sobotní galavečer, kde ho diváci vypískali.

Mediální magnát ale chce prorazit i před mladým publikem a vážně uvažuje nad tím, že naskočí do klece a rozdá si to na dalším galavečeru kontroverzní organizace. Na souboj ho vyzval youtuber Aleš Bejr, který právem nosí přezdívku Psychopat.

„Potvrdil jsem to. Jestli bude chtít Aleš v únoru boxovat, tak budeme boxovat,“ potvrdil Soukup pro web Super.cz s tím, že s vedením organizace ještě neřešil finanční podmínky. Kdyby ale odměnu získal, je rozhodnutý věnovat ji na charitativní účely.

Soukup sice v minulosti platil za skvělého boxera, ale přece jen věk není možné zastavit. Pokud by šlo o klasické MMA, tak by ho Bejr přejel. Pokud se ale zápasníci dohodnou na boxu, tak Soukup bez šance určitě není. I když mnozí sledující na Instagramu mají obavy, aby Psychopat stárnoucímu Soukupovi v kleci neublížil.

Sdílejte článek

Přečtěte si také