Showbyznys

22. května 2024 11:56

Eliška Reiglová

S Ifkem jsem v kontaktu, přiznala Charlotte Štiková. Je naděje, že se k němu vrátí?

Charlotte Štiková o současném životě

Když televize Prima v roce 2018 natočila a odvysílala pořad Štiky, nejmladší účastnice Charlotte Štiková (27) tvořila pár s Ivo Šoltésem, kterému nikdo neřekl jinak než Ifko. Jejich projevy lásky byly časté a procítěné, vztah jim vydržel ještě i několik let poté. Rozešli se v roce 2022. Jsou aktuálně v kontaktu a je šance, že se k sobě vrátí? Na to Charlotte nyní odpověděla.

O Charlotte Štikové se toho v poslední době řeklo a napsalo mnoho. Sama dlouho netušila, co všechno si veřejnost myslí. Pro Prima Ženy přiznala, že měla těžké období, že užívala narkotika, ale prozradila také, že nyní je vše na lepší cestě. Našla si práci, vrací se k hubnoucímu projektu, který hodlala rozjet a snaží se urovnat vztahy s těmi, na kterých jí záleží.

Nečekaný rozchod

Když Charlotte tvořila pár s Ifkem, mohlo se zdát, že jejich vztah vydrží navždy. Byli si velmi blízcí a Ifko si dokonce nechal vytetovat oči své partnerky na paži. V březnu 2022, zrovna když měla pohledná blondýnka už shozených mnoho kilogramů, došlo k rozchodu, který v případě tohoto páru pravděpodobně nikdo nečekal.

Ifko a Charlotte spolu zvládli řadu životních zkoušek včetně účinkování v reality show. Byli veřejně známým párem a proto byl nakonec i rozchod oznámen veřejnosti. „Když už s vámi sdílím skoro vše... Tak chci i tohle. Konec jedné etapy,“ napsala nejmladší Štiková na Instagram a k textu připojila emotikon zlomeného srdce.

Naděje na vztah?

Ve světle nedávných událostí a také faktu, že nikdo úplně netušil, jak rozchod vlastně proběhl a zda se vztahy mezi bývalými partnery příliš nepokřivily, nabízela se prostá otázka. Je Charlotte s Ifkem stále v kontaktu a existuje naděje, že se k sobě ještě někdy vrátí?

„V kontaktu jsme stále, a myslím si, že navždycky budeme, protože je to moje blízká osoba. Ale nic víc, jenom kamarádství,“ prozradila Charlotte Štiková pro Prima Ženy. Co dalšího prozradila nejen o vztazích s lidmi, kteří jsou pro ni důležití, ale i o mnohém dalším, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Podívejte se, jak Charlotte vypadala v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky láska rozchod přátelství vztah Charlotte Štiková kontakt Ifko Ivo Šoltés

Přečtěte si také