Showbyznys

26. června 2023 16:29

redakce Prima Lajk

Šéf Oktagonu se vyjádřil k propadáku Red Face. Narazili jsme na nové dno, tvrdí

Majitel a promotér oblíbené zápasnické organizace se opět jednou nelichotivě opřel do konkurence. A nový Red Face to od něj schytal ještě víc než oblíbené Clash of the Stars.

Ondřej Novotný je známý nejen jako moderátor a jedna z hlavních tváří populární organizace Oktagon, ale také coby člověk, co se nebojí říct naplno svůj názor a nikdy si nebere servítky. A když se mu něco nelíbí, tak to prostě řekne a jemu jedno, že tím konkurenci asi moc nepotěší. Je to několik týdnů, co se opřel do populárního Clash of the Stars, kdy např. část zápasníků označil za ostudu lidství, nyní se navezl do další bizarní konkurence.

V sobotu měla totiž svůj první galavečer nová organizace Red Face, která se však od původního fackování musela přesunout ke klasickým MMA zápasům internetových celebrit i profi zápasníků. Jenže samotná akce moc lidí neoslovila, Unyp Arena byla poloprázdná a lidé na internetu nešetří kritikou a slovy o obří nudě. Jediné, co dokázalo lidi aspoň trochu zaujmout, byla plácaná přes zadek mezi OnlyFans kráskami Kafuu s Peťulkou. A kritikou nešetří právě ani Ondřej Novotný.

Šéf Oktagonu ve svém novém videu na YouTube přiznává, že přenos prvního galavečera neviděl celý, i tak si však stačil o organizaci udělat jasný obrázek. A je k Red Face ještě tvrdší než v případě Clash of the Stars. „Byť se snažím nevyjadřovat ke konkurenci, tak když se mě ptáte, tak budu natolik upřímný k sobě i k vám. Narazili jsme na nové dno a to od A až do Z. Ten pocit studu, že se něco takového děje a že se na to máš alespoň jedním okem podívat, aby sis udělal představu, je až neuvěřitelný. Víc to nechci rozebírat, víc si to ani nezaslouží. Přál bych nám všem, aby to bylo naposledy,“ říká nekompromisně Novotný. Dodává pak, že celou akci považuje za šílenství a je mu jedno, co o jeho prohlášení budou lidé myslet. No, organizátorům Red Face radost asi neudělal.

Sdílejte článek

Přečtěte si také