Koleso

24. června 2023 20:11

redakce Prima Lajk

VIDEO: Obří trapas Red Face! Koleso přišel těsně před zápasem o soupeře. S kým se nakonec utkal?

Nová zápasnická organizace Red Face nezačala svůj první galavečer tím nejšťastnějším způsobem. Proč bizarní internetová postavička Max Green nakonec nenastoupila?

Red Face měla původně ukázat v Česku první fackovací zápasy a lákala zejména na duel mezi Zdeňkem Godlou a Pavlem Novotným. Jenže po problémech s legislativou se ukázalo, že fackovací zápasy u nás nemohou proběhnout, a tak nová organizace naprosto překopala svůj koncept. A změnila se v klasický MMA turnaj, v němž si to rozdají internetové celebrity i profesionální zápasníci. Jenže výběr zápasníků už najednou nebyl pro nikoho příliš lákavý a s blížícím se galavečerem se čím dál víc rýsovalo, že z rádoby velké akce a konkurence Clash of the Stars se nejspíš vyklube obří propadák. A zatím se to beze zbytku naplňuje.

Galavečeru začali pár dní před turnajem odpadat zápasníci v čele s Lucií Pudilovou, propagace na sociálních sítích byla mizerná a zdálo se, že ani po změně místa z O2 Universa na Unyp Arenu se areál nenaplní, protože o akci prostě není zájem. A hned na začátek sobotního večera si organizátoři uřízli obří ostudu. Nejenže akce začala o 45 minut později, ale podle dostupných záběrů je hala opravdu poloprázdná a navíc se „natěšení“ diváci dozvěděli nemilou zprávu.

Koleso přišel o soupeře

Jeden z mála atraktivních zápasů pro milovníky bizáru, fight mezi kontroverzními influencery Kolesem a Max Greenem v telefonní budce, se totiž nekonal. Max Green totiž doslova na poslední chvíli svou účast zrušil. Důvod? Podle promotéra Red Face, youtubera Freescoota, Maxovi zaplatila nejmenovaná organizace 50 tisíc korun a „unesla ho“, aby nemohl nastoupit.  Později se na  InstaStories ukázalo, že onou organizací není nikdo jiný než Clash of the Stars. A už jen fakt, že si tvůrci Red Face neumí zajistit ani jeden ze svých potenciálně atraktivních zápasů, je znakem velké ostudy.

Aby ovšem bitka v budce nebyla úplně zrušena, protože telefonní budka už v ringu stejně stála, nastoupil proti Kolesovi právě Freescoot. Místo vtipného bizáru, ale diváci, kteří mohli toto utkání zadarmo sledovat i na YouTube, však dostali blamáž, v níž Freescoot prakticky neútočil a nechal Kolesa vyhrát. Celý krátký zápas tak díky Kolesovým úderům vypadal, jak kdyby se praly dvě děti na pískovišti. O obrazové a zvukové kvalitě celého přenosu pak nebudeme radši ani mluvit. Red Face tak odstartovalo solidním trapasem a následující zápasy budou mít co dělat, aby se slova o obřím propadáku nakonec opravdu nenaplnila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také