Virály

24. června 2023 22:18

redakce Prima Lajk

České hvězdy OnlyFans se v Red Face plácaly přes zadek. Jakou z nich prohlásil Robert Rosenberg za vítězku?

Jak dopadl bizarní hřeb večera nové zápasnické organizace?

V sobotu pražská Unyp Arena přivítala novou organizaci Red Face, která chce nabídnout jak šílené bitvy influencerů, tak fighty o něco zkušenějších a profesionálnějších borců. Jedním z nejočekávanějších momentů celé akce však nebyla úvodní bitka v telefonní budce mezi Kolesem a Freescootem, ale plácaná přes zadek mezi dvěma hvězdami české OnlyFans scény, populární Kafuu a Peťulkou. Pravidla jejich plácané pak byla poměrně jasná.

Holky se střídavě několik kol musely plácat přes svá půvabná pozadí a dívka, která byla v předklonu zrovna plácána se nesměla ani pohnout. Za krok či větší pohyb totiž dala body své konkurentce. O výhře tak mohly rozhodnout buď body, či v případě remízy počet modřin. Rozhodčím celého utkání se pak nemohl stát nikdo menší než legendární český pornoherec Robert Rosenberg.

Zpočátku však obě krásky přistoupily k souboji dosti opatrně a první tři kola se jen mírně poplácávaly. Až na po výzvě ze strany Rosenberga dávaly do svých ran větší sílu a ke konci už měly obě rudé ruce. Pány v publiku, kteří se v mnoha případech nahrnuli ke kleci, pak čekala opravdu žhavá podívaná, při níž obě sexy krásky neváhaly v kalhotkách ukázat své krásné zadečky. Jelikož se ovšem kromě jednoho mini zaváhání Peťulky nebodovalo, došlo až na počítání modřin, podle nichž jasně zvítězila kontroverzní Kafuu, která do svých ran přece jen dávala větší razanci. I když šlo pak o naprostý bizár, jejich střet vlastně zcela naplnil svůj sexy potenciál.

Sdílejte článek
Štítky zadek Robert Rosenberg plácání OnlyFans Red Face Kafuu Peťulka

Přečtěte si také