Kuriozity

10. dubna 2024 15:37

Eliška Reiglová

Sexy přelom v módě: Módní značka představila kalhoty s masturbační kapsičkou

Ženy si mnohdy stěžují, že spodní díly jejich oblečení jako kalhoty, šortky a sukně nemají, na rozdíl od těch pánských, kapsy. Řecká značka Di Petsa tyto stížnosti zjevně vyslyšela a představila dámské kalhoty s kapsičkou, která se dá považovat za vysoce funkční. Má sloužit k vsunutí prstů pro masturbaci bez nutnosti svlékání.

Každá žena si mohla během nákupů oblečení všimnout, že dámské kalhoty mnohdy nemají kapsy nebo dokonce mají našité jen jejich imitace. Pánské kalhoty mají naopak kapsy hluboké a s trochou nadsázky se dá říct, že leckterému muži by se do nich vešly potřeby na třídenní výlet.

Něžné pohlaví se ale nyní dočkalo kapsičky, kterou jim to opačné může jen tiše závidět. Jde o kapsu, která prý podtrhuje ženskost.

Řecká značka Di Petsa, jejíž modely mají ve skříni i tak slavné ženy jako Bella Hadid, Megan Fox či Shakira, představila revoluční masturbační kalhoty.

Do kapsičky umístěné vpředu, kde obvykle bývá zip, si ale klíče či telefon jen tak někdo neodloží. Kapsa je určená ke snadnému vsunutí prstů za účelem masturbace, aniž by se nositelka musela svlékat.

Čtěte také: Baleríny jako trend letošního jara. Hodí se k ležérním kalhotám i elegantní sukni

„Jde o ódu na posílení postavení a přijetí žen prostřednictvím mých modelů,“ okomentovala kalhoty samotná návrhářka Dimitra Petsa, jak ji cituje řecký magazín Mikropragmata. Její designy jsou obecně hodně zaměřené na ženskost, byla například první návrhářkou, která představila korzet pro těhotné ženy. Nyní vzdala hold čirému potěšení.

Sice bez speciální kapsičky, ale pěkné kalhoty se dají pořídit i v second handu:

Sdílejte článek
Štítky kalhoty oblečení móda klitoris masturbace sebeukájení sebeuspokojování kapsy

Přečtěte si také