Sexy Veronika Kopřivová se pochlubila výstavním tělem. Jak se vám žhavé foto líbí?

Krásná modelka Veronika Kopřivová se odletěla ohřát do teplých krajin. Na dovolené v Kostarice si užívá moře, sluníčka a také nezapomenutelných zážitků. Své fanoušky navíc potěšila sexy fotkami.

Veronika Kopřivová je sice už maminkou, na její postavě to ale absolutně není znát. Dvaatřicetiletá kráska odletěla na druhou stranu světa. V Kostarice poznává přírodu, ale užívá si také pohody na pláži. Dokonce vyrazila i do pralesa, kde se koupala ve vodopádu. „Koupačka ve vodopádu byla boží! Pokračovalo to procházkou v Arenal Volcan National parku a zakončení dne v přírodních termálech v pralese,“ napsala modelka k fotkám na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Kopřivová odhalila pravdu o vztahu s Jágrem: Rozchod s hokejovou legendou?

Soudě podle fotek si tamní procházky v přírodě velice užívá. „Ta příroda tady, nádhera,“ rozplývala se blondýnka. Fanoušci jí v komentářích dali okamžitě za pravdu a obdivovali krásy tamní přírody a i samotné Veroniky. „Ta nádhera, moc vám fandím Verunko!“ napsala například jedna žena. „Úžasné,“ přidala se další.

Dcerka vyrazila také na dovolenou

Veronika Kopřirová má dvouletou dceru Ellu s Miroslavem Dubovickým. Bohužel jim vztah nevyšel, přesto i nadále zůstávají přátelé. Loňské Vánoce strávili spolu, i když už nejsou rodina. Na dovolenou vyrazila Veronika bez své dcerky a přiznala, že je to zatím nejdelší odloučení. „Ell vyrazila na dovču a nás čeká odloučení 15dní, naše nejdelší. Takže i já si to mizím zpříjemnit,“ napsala Kopřivová ke snímku z letiště.

Veronika Kopřivová se stala maminkou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také